0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Corona protocol Greve Banden

Al langere tijd nemen we bij Greve Banden diverse maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en een bezoek aan ons bedrijf voor u en onze medewerkers zo veilig mogelijk te maken.

Vanuit de overheid geldt het dringende advies om in openbare ruimtes mondkapjes te dragen. Wij volgen dit advies: al onze medewerkers dragen in de werkplaats en wachtruimte mondkapjes. Wij verzoeken u vriendelijk om bij een bezoek aan Greve Banden hetzelfde te doen. We stellen hiervoor mondkapjes voor u beschikbaar bij de ingang. Ook vragen we u uw handen te ontsmetten bij binnenkomst.

Zo houden we iedereen veilig binnen Greve Banden én op de weg.

Samen tegen de verspreiding van corona

U blijft natuurlijk van harte welkom bij Greve Banden! Graag zetten wij daarom de belangrijkste maatregelen nog even voor u op een rijtje:

  • Onze medewerkers dragen mondkapjes in de werkplaats en wachtruimte.
  • We vragen u een mondkapje te dragen wanneer u zich bij ons binnen verplaatst. Zit u te wachten in de wachtruimte op minimaal 1,5 meter afstand van andere klanten? Dan kunt u als u wilt uw mondkapje afdoen, tot u weer opstaat.
  • Wij vragen klanten en personeel 1,5 meter afstand te houden en schudden geen handen.
  • Wij vragen u uw handen te ontsmetten bij een desinfectiepaal bij binnenkomst. Wast u liever uw handen met water en zeep? Dat kan in onze toiletruimtes.
  • De voertuigen en de werkplaats worden zo veel mogelijk geventileerd.
  • Als u zelf gezondheidsklachten zoals neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts heeft, verzoeken wij u vriendelijk om thuis te blijven en een andere keer naar Greve Banden te komen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact