0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Prijswijziging per 1 november 2018

Diensten iets duurder, producten blijven scherp geprijsd en de service van het allerhoogste niveau!

De allerhoogste kwaliteitseisen

Greve Banden is een full-service bandenspecialist die werkt volgens de allerhoogste kwaliteitseisen. Dankzij onze hypermoderne werkplaats hebben wij dit al kunnen bewerkstelligen. Ons machinepark is up-to-date en voldoet aan alle kwaliteitseisen zodat wij u als klant weer snel op weg kunnen helpen.

Diensten Greve Banden iets duurder

Wij geloven in transparante en eerlijke communicatie met onze klanten. Daarom willen wij u ervan op de hoogte stellen dat de prijzen van onze diensten per 1 november 2018 zullen wijzigen. Onze laatste prijswijziging is van 1 oktober 2016 en in deze tussenliggende periode zijn we als bedrijf geconfronteerd met diverse kostenstijgingen als gevolg van een nieuwe CAO Banden en Wielen welke in 2018 voor een loonkostenstijging heeft gezorgd van 2,5% en in 2019 nog eens 1,5%. Naast de ontwikkelingen op loonkostengebied zijn wij ook geconfronteerd met een kostenstijging op het gebied van assurantiën gerelateerd aan de diensten. Voor nagenoeg geheel 2018 heeft Greve Banden besloten deze kosten te absorberen. Echter wanneer we Greve Banden voor de toekomst op hetzelfde hoge serviceniveau willen laten presteren, ontkomen wij er niet aan om een deel van de kostenstijging door te voeren in onze prijzen. Wij zullen de prijzen van onze diensten gemiddeld 10% verhogen.

Producten blijven scherp geprijsd

Aan de prijzen van onze producten veranderen wij niets. Voor de beste banden tegen de scherpste prijzen bent u bij Greve Banden dus nog steeds aan het juiste adres! Wij hopen op uw begrip en zien u graag aan de Jogchem van der Houtweg 8-b.

Meer informatie prijswijziging

Heeft u naar aanleiding van dit bericht toch nog vragen? Twijfel dan niet en vul het contactformulier in. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar op 0174 - 51 00 01. Onze medewerkers staan u vanzelfsprekend graag te woord!

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact