0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

4x4 Winterbanden

Een breed assortiment 4x4 winterbanden.

Veel mensen denken dat winterbanden bij een 4x4 auto niets toevoegen. Niets is minder waar. Voor een 4x4 auto gelden dezelfde verbeteringen als bij een personenwagen onder de 7 graden. Voor een passend advies kan u altijd een keer langskomen of contact met ons opnemen.

Banden wisselen op het juiste moment

Regen, storm, mist, modder, gevallen bladeren, sneeuw en ijs. Grip op de weg is in deze tijd van het jaar van essentieel belang. Geadviseerd wordt om uw banden te wisselen wanneer de temperatuur daalt tot onder de 7 graden. De campagne ‘De bandenwisselweken’ van Vereniging VACO concentreert zich rond de ingang van de winter- en zomertijd.

De regels in Europa

In een aantal landen binnen Europa zijn winterbanden verplicht. Hou hier rekening mee als u bijvoorbeeld op wintersport gaat.

Banden van alle merken

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact