0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Full-service bandenbedrijf
in het Westland - Zuid-Holland

Over Greve Banden

Greve Banden is een full-service bandenbedrijf in het Westland. U vindt onze gloednieuwe locatie in De Lier (Westland, Zuid-Holland). Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over alle know how in elke tak van de bandenbranche.

Hypermoderne werkplaats: wij zorgen voor uw banden!

Dankzij onze hypermoderne werkplaats kunnen we u supersnel weer op weg helpen. Verder werken wij volgens de hoogste kwaliteitseisen. In onze werkplaats kunnen we letterlijk voor elk voertuig de juiste band monteren, herstellen, repareren, uitlijnen en balanceren. Ongekende bandenservice is onze garantie! De band is tenslotte het enige contact met de weg en dit wordt helaas nog weleens onderschat.

‘Bandenadvies op maat en altijd transparant over werkzaamheden en prijzen.’

Ontvangstruimte: even ontspannen als wij voor u aan het werk zijn!

Op onze nieuwe locatie in De Lier verwelkomen wij u graag in onze sfeervolle, ruime ontvangstruimte. Hier kunt u onder het genot van een verse kop koffie, thee of warme chocolademelk even heerlijk ontspannen terwijl wij hard voor u aan het werk zijn. Onze ontvangstruimte is van alle moderne gemakken voorzien: televisie kijken, uw smartphone opladen of een tijdschrift van de leestafel pakken en lekker onderuit zakken in onze loungehoek. Speciaal voor kinderen hebben we een speelhoek ingericht. Natuurlijk kunt u gebruikmaken van gratis WiFi.

Wij heten u van harte welkom bij Greve Banden, hét fullservice bandenbedrijf in het Westland.

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact