0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

NIU velgen

Velgen met minimalistische, multispaak designs

De NIU velgen hebben een minimalistisch design en zijn 15 procent lichter dan vergelijkbare modellen. Dit ontwerp bespaart brandstof en draagt bovendien bij aan de veiligheid tijdens het remmen. De lichtmetalen velgen ook geschikt voor run flat banden. Het NIU assortiment bestaat uit 14 tot 19 inch velgen met 3, 4 of 5 spaken. Ook heeft de Italiaanse fabrikant speciaal voor Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz en BMW aparte programma’s ontwikkeld.

Persoonlijk advies bij nieuwe velgen

Op onze moderne locatie in De Lier geven we u graag advies bij het kopen van nieuwe velgen. Zo is de velgenkeuze afhankelijk van het merk, bouwjaar en draagvermogen van uw auto. Onze specialisten laten u op een groot scherm alle mogelijkheden zien.

Al een specifieke NIU velg uitgezocht?

Als officieel dealer van NIU velgen heeft Greve Banden een grote voorraad en korte levertijden. Bel 0174 - 51 00 01 of vul het reactieformulier in voor de actuele NIU informatie.

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact