0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Greve Carwash in het Westland: Overhandig uw sleutel en wij wassen uw auto!

Valet autowasstraat in De Lier, ongekende service

De meest geavanceerde Carwash in het Westland. Valet Carwash: Overhandig uw sleutel en wij wassen uw auto terwijl u wacht in onze comfortabele wachtruimte! Verse koffie, een actuele leestafel, opladers voor uw smartphone, computer spots en een kinderspeelhoek zijn altijd aanwezig. Vaste klant? Voorkom losse facturen en reken af met de Greve Wash Pas!

Wasstraat óók voor busjes en pick-up trucks

De Greve Carwash is bewust breder gemaakt dan de normale wasstraat zodat naast personenwagens ook busjes (met imperiaal) en pick-up trucks bij ons terecht kunnen. Na de wasbeurt controleren wij ook nog de bandenspanning zodat u weer schoon en veilig de weg op kunt. 

Openingstijden Greve Carwash

Ma t/m vr van 07.00 - 19.00 uur
Zaterdag van 07.00 - 17.00 uur

Plan uw route via Google Maps

Gratis wasprogramma bij aanschaf van autobanden

Bij aanschaf van 2 of 4 nieuwe autobanden ontvangt u van Greve Banden tijdelijk een gratis wasprogramma Luxe in onze Valet Carwash. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt direct langsrijden.

Meer informatie

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact