0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Brock velgen

Velgen met dikke coating voor duurzame kwaliteit

Het velgenassortiment van Brock bestaat uit vier onderdelen: Brock Alloy Wheels, RC-Design, ECE Wheels en B-ECO Wheels. De Brock velgen zijn verkrijgbaar van 15 tot 22 inch in meer dan 70 stijlen. De B-ECO Wheels productlijn heeft speciale velgen ontworpen voor elektrische auto’s. Brock velgen blinken uit door hun dikkere coating en verfdichtheid waardoor ze steenslag en corrosie tegengaan. Hierdoor blijven de velgen extra lang van hoge kwaliteit.

Persoonlijk advies bij nieuwe velgen

Gaat u bij het kopen van nieuwe velgen alleen af op kleur en stijl? Ook het merk, type, bouwjaar, draagvermogen en de bandenmaat zijn belangrijke zaken die de specialisten van Greve Banden meenemen in een adviesgesprek. Aan de hand van onze Velgen Keuzehulp vinden we altijd een velg die helemaal aansluit op uw wensen én de specificaties van uw voertuig!

Al een bepaalde Brock velg uitgezocht?

Als officieel dealer van Brock velgen heeft Greve Banden een grote voorraad en korte levertijden. Bel 0174 - 51 00 01 of vul het reactieformulier in voor de actuele Alutec informatie.

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact