0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Finish Balanceren

Balans tot in de kleinste details

Waar bij banden balanceren alleen gekeken wordt naar de band- wielcombinatie, kijkt men bij finish balanceren naar alle onderdelen van uw auto die normaal op de weg draaien. U moet hierbij onder andere denken aan de aandrijfassen, remschijven en wiellagers van uw auto. Met behulp van onze hogesnelheids balanceermachine wordt uw auto tot in de kleinste details gebalanceerd.

Waarom finish balanceren

Met een auto die niet in balans is kunt u niet genieten van een comfortabele wegligging en verbruikt u bovendien meer brandstof. Daarnaast is een auto in onbalans ook gevaarlijk, omdat deze zonder bij te sturen niet in een rechte lijn voortbeweegt.

Wanneer finish balanceren?

Na verloop van jaren kan het voorkomen dat uw auto niet meer zo comfortabel rijdt zoals u gewend was. Bij de minste trillingen in het stuur of aan het dashboard is het aan te raden om de balans van uw auto bij Greve Banden te laten controleren. Onbalans uit zich in:

  • Het stuur beweegt zich langzaam heen en weer bij een lage snelheid (40 tot 70 km/uur).
  • Trillend stuur of dashboard e.d. bij hogere snelheden (100 tot 140 km/uur).

Finish balanceren bij Greve Banden

Geniet van meer rijcomfort en laat uw auto finish balanceren bij Greve Banden. Als één van de weinige bandenspecialisten kunnen wij u deze service verlenen. Onze ervaren vakmensen werken geheel op maat en zorgen dat u weer met plezier uw auto instapt.

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact