0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Grondverzetbanden

Banden voor grondverzetmachines.

Bij grondverzet wordt al snel gedacht aan mijnbouw of andere zware en uitzonderlijke toepassingen. Hierbij wordt niet snel aan Nederland gedacht. Echter in ons land is wel degelijk een grote markt voor grondverzettoepassingen. Dit heeft te maken met de zeer diverse bodemgesteldheid. Dat kan variëren van zand tot klei. Nederland is een nat land en dat geldt dus ook voor de grond. Een lage bodemdruk, stabiliteit, terreinvaardigheid en mobiliteit zijn de belangrijkste eisen die aan grondverzetbanden worden gesteld.

Banden voor grondverzetmachines

Voor het winnen van grondstoffen worden veelal grondverzetmachines ingezet. Grondverzetbanden zijn kostbaar. De verschillende toepassingen vragen om zeer zorgvuldige omgang met deze banden. De juiste behandeling zorgt voor een langere levensduur en uiteindelijk voor een lagere kostprijs per uur. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een advies op maat bij de aanschaf alsook de behandeling van deze banden.

Wij leveren banden van alle merken

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact