0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Landbouwbanden

De juiste banden voor landbouwmachines.

Inkrimping en schaalvergroting bepalen de landbouw. Het aantal bedrijven daalt, de overblijvers groeien gestaag. Met het groeien van de bedrijven worden ook de machines zwaarder. De spanning van de landbouwband heeft enorme gevolgen voor de structuur van de bodem. En de kwaliteit van de bodem is wezenlijk voor de opbrengst. Hoe zwaarder de machines, hoe hoger de eisen die aan de band worden gesteld.

Van alle productiefactoren, arbeid, kapitaal en grond, heeft de grond de meeste invloed op het inkomen van de boer. Op de grondsoort heeft een agrarisch ondernemer weinig invloed. Het enige dat hij kan doen is rekening houden met de eigenschappen van de bodem door het juiste zaaizaad of pootgoed te gebruiken en de bemesting en de bewerking erop aan te passen. Voor de opbrengst is de structuur van de grond essentieel. Als contact tussen bewerking en de bodem speelt de band een vooraanstaande rol in het inkomen van de boer.

Wij leveren banden van alle merken

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact