0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Wat anderen zeggen over Greve Banden

Uw mening telt

"Ik reed langs Greve Banden en ze verleenden mij een goede, vlotte, service en dachten goed met mij mee. Uiteindelijk hebben ze 2 prachtige Continental rubbers gemonteerd."

Dhr. Chris/ Van Opzeeland - Westland


"Greve banden is mij aangeraden door relaties. Ik werd goed en snel geholpen waardoor mijn band in een mum van tijd was vervangen. Dit was mijn eerste keer, maar ik ga hier zeker vaker komen!"

Dhr. Guy Bravenboer/ Bravenboer Schilderwerken - Den Haag


"Mijn auto had een bandenwissel nodig, dus ik kwam uit bij Grevebanden. Goede prijs, goede service, goede uitstraling, én een speelplek voor de kleine."

Dhr. D. van der Gaag - Rijswijk


"Grevebanden heeft mijn band vakkundig geplakt. Goede service, flexibel bedrijf. Helemaal niks op aan te merken."

Dhr. Ron de Bruin/ Ron de Bruin Schildersbedrijf - Naaldwijk


"Toen ik op zoek was naar een plek waar ik het interieur en exterieur van de auto kon laten reinigen, werd ik via relaties verwezen naar Grevebanden. Aangenaam personeel, krantje, koffie, top! Houden zo daar."

Dhr. Martin Riedijk/ EBH Legal Westland  - Honselersdijk 


"Relaties hebben mij verwezen naar Greve Banden. Het bedrijf gaf een goed en betrouwbaar gevoel. De autobus is weer goed schoon! Zeer goede ervaring overgehouden."

Dhr. J. van der Form /  MotorCentrumWest – Naaldwijk


"Via mijn Mercedes Benz dealer ben ik doorverwezen naar Greve Banden voor het wisselen van mijn banden. Prima service, goed personeel."

Dhr. M. Holtzer / Dreamzzz B.V. – Rijswijk


"Ik ben hier vaker geweest voor het wisselen van mijn autobanden. Greve banden biedt goede service, samen met een nette uitstraling van het pand en personeel. Klantvriendelijk en een goede voorlichting."

Dhr. Vervloet – ‘s-Gravenzande


"Greve Banden heeft meer keus dan de Mercedes-Benz dealer. Ook is er gezorgd dat ik snel op de juiste banden verder kon. Vriendelijk en meedenkend personeel, top!"

Dhr. van Prooijen – Schiedam


"Via relaties ben ik bij Greve Banden gekomen. Goed personeel dat meteen aangeeft als de afspraak iets uitloopt. Zelfs mijn kleinkind vond het geweldig!"

Dhr. Hans Zuidgeest – Poeldijk


"Ik reed langs Greve Banden en ze verleenden mij een prima service. Ze zijn zeer snel en enorm klantvriendelijk."

Dhr. Dennis / Hamelink Koeling - Honselersdijk


"Ik ken Greve Banden via relaties, advertenties en ik rijd er regelmatig langs. Ik had nieuwe banden nodig vanwege slijtage. Greve Banden heeft twee banden keurig vervangen. Ze zijn zeer toegankelijk en alles is goed geregeld."

Dhr. du Chatenier / Colors@home du Chatenier – Naaldwijk


“Via internet kwam ik bij Greve Banden uit. Ik kon om 07.00 uur al terecht dus dat was ideaal. Ze hebben direct mijn lekke band gerepareerd. De ontvangst was geweldig en ze hebben een mooi bedrijf en wachtruimte.”

Dhr. Van der Toolen - Delft


“Ik kende Greve Banden via relaties. Goede en snelle service vind ik belangrijk en dat krijg je hier. Onlangs hebben ze nieuwe banden onder mijn auto gezet en later hebben ze mijn banden uitgelijnd. Bij Greve krijg je altijd een vriendelijke ontvangst en goede en snelle service.”

Mevr. Samantha Lock - Monster


"De service bij Greve Banden is uitmuntend! Je geeft een belletje en ze staan direct voor je klaar en/of kan gelijk langskomen."

Dhr. R. Mast / Mast Projectz Solar Works - De Lier


"Ik moest nieuwe banden onder mijn auto. Via internet kwam ik bij Greve Banden terecht. Ze haddden een goede uitstraling. De service was goed!"

Dhr. G. de Wild - Den Haag


"Op aanbeveling van relaties hebben wij voor het monteren van nieuwe banden en velgen voor Greve Banden gekozen. Ook onze ervaring met hen was goed!"

Ruud / Houtmeijers Parket - Monster


"Toen ik voor het laten monteren van twee quad banden via via bij Greve Banden terecht kwam, werd ik erg goed verwelkomd. De service was echt uitstekend."

Dhr. Yvar van Luijk - De Lier


"Via internet ben ik bij Greve Banden terecht gekomen voor het verwisselen van een band. Ik zie ze ook vaak rijden. Ik ben gastvrij ontvangen door de aardige medewerkers en de service was goed en snel."

Dhr. Zezovic - Honselersdijk


"Ik had hard nieuwe achterbanden nodig. Door mijn moeder die Greve Banden kende, had ik er een goed gevoel bij om ook daar naartoe te gaan. De medewerkers zijn heel service- en klantgericht. Ik werd duidelijk geadviseerd en het was ook geweldig dat ik mijn telefoon heb mogen opladen. Ik ben helemaal tevreden." 

Mevr. Van Spronsen - Monster


Westlandse Verhuis Service

"Via via ben ik bij Greve Banden terechtgekomen. Ze hebben nieuwe banden en velgen gemonteerd. Wat een toppers zijn het! Ik heb dan ook geen verdere tips of suggesties."

Dhr. Stan - Kwintsheul 


"Greve Banden heeft een hele goede naam in het Westland, zodat ik voor 4 nieuwe banden ook daar naartoe ben gegaan. Inderdaad een prima ervaring!"

Mw. VoordenDag - De Lier


"Al meerdere keren was ik langs Greve Banden gereden. Mijn autobanden waren toe aan vervanging en door de aantrekkelijke prijs koos ik ervoor om hier mijn autobanden te vervangen. Ik ben erg tevreden geweest over de service, ze werkte prima en correct."

Dhr. Verhoekx - Hoek van Holland


"Ik kwam dankzij goede verhalen van relaties bij Greve Banden terecht voor de bandenwissel van mijn auto. Ze hebben mijn zomerbanden gewisseld voor winterbanden en hebben dit keurig en snel uitgevoerd. Ik kan alleen maar zeggen: Ga zo door!"

Dhr. A. Verduijn uit Maasland


"Via familie werd mij aangeraden om naar Greve Banden te gaan. Wat super. De service en ontvangs/wachtruimte zijn geweldig!"

Mevr. Bos - Monster


"Greve Banden staat goed bekend in de regio. Ik kom hier altijd voor het wisselen van mijn zomer- naar winterbanden. Prima locatie en snelle afhandeling."

Vd Schoot - Voorburg


"Ik kom hier wel vaker langs en vind dat Greve een topservice biedt. Ze werken snel en je krijgt een lekker bakkie terwijl je wacht! Deze keer hebben ze mijn banden gebalanceerd."

Dhr. R. Groenewegen - Maasdijk  


"Greve Banden heeft de banden van mijn bedrijfswagen vervangen en gebalanceerd. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en service, 5 sterren!"

Dhr. Yankov / VeiligPand - Den Haag


"Mijn auto heeft twee nieuwe banden en aansluitend een gratis wasbeurt gekregen. Greve Banden ken ik als dé specialist in banden van WOS radio- en TV-reclame. Snelle service!"

Dhr. Van Dijk - Honselersdijk


"Ik ben hier ooit terechtgekomen via relaties en laat sindsdien altijd de bussen wassen. Ook voor nieuwe banden kom ik langs. Het niveau van de service en uitvoering ligt heel hoog."

Force Demolition - Naaldwijk 


"Ik ken Greve Banden vanuit ons bedrijf; onze medewerker was er altijd zeer positief over. Inderdaad een zeer plezierige ontvangst en goede werkwijze, goed geregeld."

Dhr. Cock Matthijsse / Schouten Techniek - Nootdorp


"Wij zijn al jaren klant bij Greve Banden. Door een snelle en doeltreffende service met een mooie prijs-kwaliteitverhouding laten wij hier altijd onze banden vernieuwen."

Dhr. Johan Klapwijk / Westland Bloemen Export (WBE) - Honselersdijk


"Onder andere door mijn vorige werkgever ben ik bekend met Greve Banden. Vriendelijke medewerkers, klantgericht bedrijf. Helemaal top!"

Dhr. J. v.d. Sar - De Lier


"Greve Banden werd door een vriend van mij aangeraden die hier vaker komt. Ik heb mijn auto laten uitlijnen. Professioneel en prettig bedrijf!"

Dhr. D. Gussoni - Delft


 "Het bedrijf heeft een prachtige uitstraling, dus heb hier gebruik gemaakt van de carwash. Het resultaat is top, en bij binnenkomst wordt je leuk ontvangen."

Dhr. v/d Holst / Jeugdwerk Nederland - Maassluis


"Greve Banden staat goed bekend in het dorp, dus dit is mijn vaste adres. Ik heb nieuwe banden laten monteren. Super service, mooie wachtruimte, lekkere koffie en vriendelijk personeel. Blijf zoals jullie zijn!"

Mevr. Sonneveld - De Lier


"Ik reed langs Greve Banden en het was het enige bedrijf wat ik me kon bedenken dat me snel kon helpen. Vind het een net, mooi bedrijf. Ik werd snel en vriendelijk geholpen."

Mevr. N. Lagerwerf - De Lier


"Via relaties en WOS media kende ik Greve Banden, dus heb hier een lekke band laten repareren. Perfecte service!"

Kooistra Verbouw & Onderhoud - Poeldijk  


"Ga niet naar een andere garage, maar naar dit geweldige bedrijf! Banden waren niet voorradig maar kreeg na 3 dagen al een telefoontje dat ik kon langskomen. De banden werden vakkundig gemonteerd en gebalanceerd."

Dhr. Ruijters - ’s-Gravenzande


"Greve Banden heeft mijn auto voorzien van nieuwe banden en velgen. Echt een topservice, ze denken goed met je mee en zijn vriendelijk aan de telefoon."

Mevr. J v/d Ploeg-Chrispijn / T. Vreugdenhil Transport - De Lier


"Deze keer wielen laten wisselen. Ik kom bij Greve Banden vanwege de ouderwets goede service. Dat is tegenwoordig echt uniek."

Dhr. W. Meeuwsen / Jan Knijnenburg B.V. - Den Haag


"Eigenlijk ben ik via goede recensies bij Greve Banden binnengekomen. Fijne wachtruimte met airco terwijl mijn auto twee nieuwe banden kreeg. Keuze uit goede koffie en ook nog een flesje water!"

Dhr. De Rooij - 's-Gravendeel


"Ik reed langs en had last van een scheve wielophanging. Makkelijk dat Greve Banden zonder afspraak werkt, want ze hebben gelijk mijn auto uitgelijnd! Daarnaast ontdekten ze nog een ander probleem wat ze ook oplosten. Top!"

Louis Nollen Interieurwerken en Onderhoud - Naaldwijk 


"Ik kwam bij Greve Banden via een reclamebord wat bij R.C. Hookers in Hoek van Holland hangt. Twee nieuwe banden laten monteren, prima service. Waar kan je de Vogue nog lezen tijdens het wachten!"

P. Lenssen - Hoek van Holland 


"Ga vooral zo door! Ik heb deze keer mijn auto laten wassen. Goede, vriendelijke service en een goede kwaliteit."

Vincent K. - Poeldijk


"Het bedrijf waar ik werk doet regelmatig zaken met Greve Banden. Ik heb de voorbanden laten vervangen, en de service is echt fantastisch!"

M. Van Bergenhenegouwen - Honselersdijk


"Via goede verhalen kwam ik bij Greve Banden terecht. Het bedrijf maakte meteen een professionele indruk op me toen ik er langs reed. Ze hebben in totaal 4 nieuwe banden gemonteerd en vervolgens de auto uitgelijnd. Ik werd erg vriendelijk en klantgericht geholpen!"

Dolf v.d. Knaap - Naaldwijk


"Ik had al veel positieve berichten gehoord over Greve Banden, dus toen ik laatst een lekke band had, heb ik bij hun 2 nieuwe banden laten monteren. De service is inderdaad heel goed. Ik geef Greve Banden een dikke 10!"

Kees van Dijk - Naaldwijk


Nickoot

"Via mijn werk als chauffeur bij Nickoot ben ik bij Greve Banden terecht gekomen. Ik had onderweg de band van mijn truck lek gereden. Greve Banden heeft snel een nieuwe band gemonteerd. De service is hier super!"

Leroy van Rooijen - Hazerswoude


"Ik kom regelmatig bij Greve Banden. De laatste keer hebben ze mijn auto uitgelijnd na het vervangen van de draagarmrubbers. Ik krijg hier altijd goede service. 'Klaar terwijl u wacht' is hier ook echt waar. Ze zijn snel en secuur."

Geert Veenstra - ’s-Gravenzande


"Een vriend van me werkt bij Greve Banden, dus het leek me wel leuk om daar de banden van mijn bus te laten verwisselen. Ze hebben een hoge wasstraat dus ik was ‘m hier ook altijd meteen. Ik vind Greve Banden een wereld tent! En niet alleen omdat mijn vriend daar werkt. De service is pijlsnel, er zijn bijna nooit wachttijden, het is niet duur en als kers op de taart is er een prima coffee corner. Wat wil je nog meer!”

Tuck Bouw, Tuck Vijverberg - Naaldwijk


"Vier nieuwe banden onder de Kia Picanto en twee nieuwe voorbanden onder de Opel Vivaro laten zetten: echt een topservice bij Greve Banden!"

Van der Ende - 's-Gravenzande


"Keurige service bij Greve Banden! Ook leuk om de kids mee te kunnen nemen vanwege de speelhoek."

Seij Bouwsupport, Dennis Seij - Vlaardingen 


"Ik kom graag bij Greve Banden. Niet alleen vanwege de goede service, maar ook om de vrolijke, behulpzame vakmensen! Nieuwe banden en velgen gekregen met een gratis wasbeurt erbij."

Wesley v.d. Pot - Maasland 


"Ik vond Greve Banden via internet. Het was lekker dichtbij, dus besloot ik mijn banden daar te laten repareren. Ze hebben me snel geholpen. Ik ben zeer te spreken over de goede service."

Ardeco - Hoek van Holland


"Ik hoorde via via positieve verhalen over Greve Banden. Ik reed er toevallig langs. Het pand heeft een mooie uitstraling en veel ruimte. Dit gaf alle vertoruwen, dus besloot ik meteen mijn banden te vernieuwen. Ze hebben dit vakkundig gedaan. De service is hier perfect en de mensen erg leuk! Zeker een aanrader."

Gakon, dhr. Louis van Adrichem - Wateringen


"Ik had Greve Banden gezien op WOS Media. Later reed ik langs om mijn auto te laten wassen. Het is een voordeel dat je bij Greve Banden in de ontvangstruimte kan wachten tijdens het autowassen. Dan hoef je niet in je auto te blijven zitten. Ze hebben ook nog vakkundig een band voor me verwisseld. Super!"

Mevr. de Zeeuw - De Lier


"Greve Banden kwam onder mijn aandacht door mond-tot-mondreclame. Ze hebben twee banden vervangen. Als extra service werd mijn auto gewassen. Mijn ervaring met Greve Banden is zeer positief. Ze zijn vriendelijk aan de telefoon en het pand zelf is opvallend knus. Het bedrijf heeft alles goed georganiseerd en ik werd snel geholpen."

Mevr. Verduin - ’s-Gravenzande


"Via internet kwam ik terecht bij Greve Banden. Ze hebben twee banden vervangen. Ik ben zeer te spreken over de snelle service. Er werken hier zeer vriendelijke mensen."

Mevr. P. ’t Hart - ’s-Gravenzande


"Ik kwam via via bij Greve Banden terecht. Ze hebben me snel geholpen toen ik pech had en een voorband gemonteerd. Ik kan Greve Banden echt aanraden. De banden zijn op voorraad en ze bieden goede service. Prima bedrijf en no nonsense. De koffie is ook nog eens heerlijk."

Dhr. Leo van den Berg - Wateringen


“Ik had twee keer een lekke band deze week. Een keer kon de band geplakt worden. De andere lekke band is verwisseld. Greve Banden heeft bovendien de velg recht gemaakt. Voordat ze dit deden was er eerst overleg over de oorzaak en het probleem. Dat was erg fijn. De service is zeer professioneel. Greve Banden is zeer klantvriendelijk en de wachttijden zijn kort!”

Mevr. Van Paassen - Schipluiden


“Via via hoorde ik van Greve Banden. Ik kwam binnen in een fijne ontvangstruimte. Terwijl mijn band werd gerepareerd kreeg ik een lekkere bak koffie en een krantje erbij. Echt een prima service.”

P. van der Post -De Lier


"Ik reed toevallig langs. Greve Banden had alles op voorraad. Ze hebben twee voorbanden vervangen en de auto gewassen. Ze geven daarbij duidelijke informatie. Greve Banden heeft overigens een fijne wachtruimte. Erg handig met drie kinderen!" 

Mevr. Boxman - Monster


"Ik heb onlangs vier nieuwe winterbanden laten monteren. Greve Banden biedt altijd goede service. Ze hebben een Westlandse mentaliteit. Ze zijn zeer ervaren en hebben goede gemotiveerde mensen in dienst. Top!" 

Peter de Haan, Den Haan Machineverhuur - Honselersdijk


“Via relaties ben ik uitgekomen bij Greve Banden. Ik ben erg te spreken over de goede service en uitstraling. Ik heb er mijn auto gewassen en een maand geleden heb ik er de banden van mijn zakelijke bus verwisseld. Prettig en vakkundig!”

Dhr. R. Scholtes - Monster


“Omdat mijn werkgever Boer Salades goede ervaringen heeft met de diensten van Greven Banden ben ik hier geweest voor een bandenwissel en de wasstraat. De service is buitengewoon goed.”

Dhr. Kassenberg - De Lier


“Bij aankoop van twee nieuwe voorbanden kreeg mijn auto een GRATIS WASBEURT!! Hier bij Greve Banden weten ze tenminste wat service is.”

H.W. Gabel - Poedijk


“Doordat ik de vorige keer gelijk werd geholpen en kon wachten in de goed verzorgde en relaxte wachtruimte, ben ik deze keer wederom naar Greve Banden gegaan voor twee nieuwe achterbanden.”

Dhr. Rasens - De Lier


“Via het transportbedrijf waar mijn man werkt kwam ik uit bij Greve Banden voor het monteren van winterbanden. Een goede ervaring, snelle service en goedkoper dan Opel.”

Mevr. Steentjes - Maassluis


“Onlangs kwam ik bij Greve Banden met een lekke band. Dankzij de niet lullen maar poetsen mentaliteit was mijn band zo geplakt. Kortom, een top service!”

Dhr. Stijger - Monster


"Via de WOS reclame kwam ik voor mijn winterbandenwissel uit bij Greve Banden. Bovendien heb ik mijn zomerbanden opgeslagen in het bandenhotel. Daarbovenop werd mijn auto netjes gewassen teruggebracht. Tijdens het wachten is er lekkere koffie, genoeg leesvoer en zelfs kerstsfeer!” 

Frans Broos - ‘s-Gravenzande


ARGOS Packaging

“Ik heb de snelle service van Greve Banden als zeer prettig ervaren. Daarnaast is het personeel super vriendelijk.”

Dhr. S. Breggeman – Honselerdijk 


“Via kennissen kwam ik uit bij Greve Banden voor het wisselen van mijn banden. Het personeel is leuk en het wachten is relaxed in het mooie pand. Met de wasstraat is Greve Banden zeer veelzijdig.”

Mevr. Zuijderwijk - ’s-Gravenzande


Royal Pride Holland 

“In één woord: TOP! Via relaties ben ik uitgekomen bij Greve Banden voor het wisselen van banden en nieuwe banden.”

Frank van Kleef - De Lier


"Via een relatie kwam ik uit bij Greve Banden voor nieuwe winterbanden met velgen. Mede dankzij de gunstige prijs, betrouwbare en snelle service zou ik andere ook adviseren naar Greve Banden te gaan."

Dhr. Pronk - Hoek van Holland


M+N Projecten 

"Ik ken Greve Banden via een eerdere bandenwissel op de zaak. Dit keer heb ik mijn trillende banden laten balanceren. De service is compleet inclusief goede verzorging tijdens het wachten met snelle WiFi."

Dhr. Sterk - Delfgauw 


"Het bedrijf van mijn man en vader, BVB Substrates, is al klant bij Greve Banden. Toen ik nieuwe voorbanden liet wisselen vermaakte mijn dochter zich in de mooie wachtruimte. Super geregeld!"

Mevr. Biharie - Maassluis 


"Mijn auto was aan nieuwe banden toe. Ik kwam in aanraking met Greve Banden via de lokale zender WOS. Wat een klantvriendelijk bedrijf, de service kan niet beter!"

Dhr. Duindam - Naaldwijk


"Waar nodig staat Greve Banden altijd voor ons klaar. We worden efficiënt geholpen, deze keer met het wisselen van banden."

Luuk Hoogenraad, Honor Autoschade - 's-Gravenzande


"Ik werd telefonisch perfect geholpen en de uitvoering was super! Greve Banden is een professioneel, klantvriendelijk bedrijf met bovendien een mooie wachtruimte."

W. Halverhout - 's-Gravenzande


"Via WOS reclame en relaties kwam ik bij Greve Banden terecht. Ik ben zeer tevreden over de service, mijn nieuwe banden en de gratis wasbeurt!"

Dhr. Kassenberg - De Lier


"Voor de meeste wasstraten is onze pick up truck te breed, maar niet voor de Greve Carwash! De wasbeurt was snel klaar, prima service!"

Feestwinkel De Bladwijzer - Naaldwijk 


"Toen ik na het zien van een advertentie langs Greve Banden reed, besloot ik hier mijn bus met imperial te laten wassen. Terwijl ik aan de koffie zat werd mijn bus weer blinkend schoon, wat een top service!"

L. Van den Akker - Van den Akker Hovenier uit Schipluiden


"Greve Banden is altijd bereikbaar en de service is zeer goed en snel! Het wisselen van winter- naar zomerbanden werd met detail uitgevoerd."

A.M. Wortelboer uit Alphen aan den Rijn 


"Ik hoorde veel positieve berichten over Greve Banden van mijn kinderen. Daarom heb ik hier mijn banden laten vervangen. De service was echt top!"

G. Arkesteyn uit De Lier


"Via mond-tot-mondreclame en social media kwam ik terecht bij Greve Banden, die de achterbanden van mijn auto vakkundig hebben vervangen! Erg vriendelijk personeel en een uitstekende service."

Dhr. Reissenweber uit De Lier


"De bedrijfswagen van Arriba Sport was aan een wasbeurt toe. Via een relatie kwam ik terecht bij Greve Banden. Mijn bus ziet er weer als nieuw uit. Helemaal super!"

Dhr. Sonneveld uit Maasdijk 


"Ik zocht een vakspecialist die mijn banden kon uitlijnen en balanceren. Ik kende Greve Banden via internet en relaties, dus besloot hier mijn auto naartoe te brengen. Mijn verwachtingen werden volledig waargemaakt!" 

 B. Schilperoord uit Hoek van Holland


"Via mijn werk bij Van der Ende Pompen kwam ik terecht bij Greve Banden. Ik ben goed geadviseerd over mijn nieuwe banden. Deze werden vakkundig verwisseld en als extra service werd mijn auto ook nog schoongemaakt!"

Dhr. Volkering uit Hoek van Holland


"Ik ken Greve Banden van reclame en toen ik langsreed besloot ik mijn auto te laten wassen. De service was goed, de medewerkers klantvriendelijk en de wasbeurt heel betaalbaar!"

Dhr. De Waard uit De Lier


"Ik heb goede ervaringen met Greve Banden door mijn werk bij C. Vreugdenhil Transport. De service bij het plaatsen van twee nieuwe voorbanden was zoals gewoonlijk weer netjes"

Dhr. Barendse uit Maassluis


"Ik was positief verrast door de vriendelijkheid, behulpzaamheid en efficiëntie van het personeel van Greve Banden! De prijs-kwaliteitverhouding voor het wisselen en opslaan van de banden is zeer goed!"

Mevr. Painter uit Zoetermeer


"Via internet en relaties ben ik bij Greve Banden uitgekomen om mijn banden uit te laten lijnen. Ik heb een goede service ervaren voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Helemaal top!"

Dhr. Van der Stap uit De Lier


Be Shore Events

''Via een advertentie en kortingscoupon kwam ik in aanraking met Greve Banden. De service is precies zoals je van een bandenbedrijf verwacht!''

Dhr. Wessels uit Hoek van Holland


''Ik heb hier al vaker nieuwe banden laten monteren vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mooie wachtruimte, kan niet beter!''

Dhr M. De Haas uit Hoek van Holland


Leaseplan / Accenture

''Via het internet kwam ik terecht op de website van Greve Banden. In de werkplaats hebben zij winterbanden gemonteerd. De service heb ik als plezierig ervaren en de koffie was heerlijk!''

Dhr. Son Le uit Den Haag


''Via Google kwam ik bij Greve Banden uit. Zij hebben de banden van mijn auto verwisseld. Alles werd super geregeld. Ik ben tevreden!''

Dhr. Ruigrok uit Maassluis


''Via het internet kwam ik terecht bij Greve Banden. Zij hebben 2 nieuwe voorbanden gemonteerd. De service die zij bieden is een voorbeeld voor andere bedrijven!''

René van der Meijs uit Naaldwijk


''Door relaties werd ik gewezen op Greve Banden. De service is goed en snel, mijn auto is na de wasbeurt weer brandschoon!''

Sophie Wout uit De Lier


''Via internet kwam ik terecht bij Greve Banden voor een bandenwissel en opslag van mijn zomerbanden. De combinatie van prijs en service aanbod spraken mij enorm aan!''

Dhr. A. Kes uit Schiedam


''Ik ken geen betere bandenspecialist dan Greve Banden. Bij het omwisselen van mijn zomerbanden kreeg mijn auto een gratis wasbeurt. De service was weer geweldig. Houden zo!''

H.P.M. Westdijk uit ’s-Gravenzande


''Ik ken Greve Banden al sinds de start. Sindsdien heb ik nooit hoeven wachten op een afspraak. Hun service is fantastisch en ze doen wat ze beloven. Hun ruimte straalt rust uit, dus ik ga er graag naartoe. Deze keer voor advies over nieuwe banden. Wederom was ik tevreden!''

Dhr. D. Hubert uit Maassluis


''Toen ik winterbanden nodig had, reed ik meteen naar Greve Banden. Zij hebben de laagste prijzen en het personeel is zeer vriendelijk. Je wordt netjes geholpen en je auto krijgt een gratis wasbeurt.''

Dhr. De Waard uit Hoek van Holland


''Ook zonder afspraak word ik bij Greve Banden altijd snel geholpen. Deze keer heb ik mijn winterbanden laten verwisselen en een lekke band laten repareren. De service was weer perfect en in de mooie, luxe ontvangstruimte is zelfs een internetverbinding!''

Mevr. Kolenbrander uit ’s-Gravenzande


Holindo bv uit de Lier

''Toen we 2 nieuwe voorbanden nodig hadden, gingen we zoals altijd naar Greve Banden. De prijs, service en koffie zijn goed. De mooie accommodatie is lekker dichtbij en de voorraad ruim. Ga zo door!''


''Vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ga ik naar Greve Banden voor nieuwe banden. Dit keer hebben ze mijn auto gewassen. Top serivce!''

Dhr. S. Nelemans uit Rotterdam


''Via relaties kwam ik terecht bij Greve Banden, volgens hen een uitstekende zaak. Ik heb vier nieuwe autobanden laten monteren. Ook hebben ze mijn auto gewassen. Ga zo door!''

Dhr. Klaver uit 's-Gravenzande


''Ik reed onlangs langs met mijn bus om eens een kijkje te nemen. Het pand sprak mij gelijk aan en dus heb ik mijn aanhangerband en busbanden laten vervangen. Deze hebben zij ook gelijk gewassen. Wat een geweldige service!''

Danny Vernout uit Vlaardingen


''Op aanraden van mijn man ging ik voor nieuwe banden langs bij Greve Banden. Zij hebben vier nieuwe banden gemonteerd en als extra de auto gewassen. Ik ben een tevreden klant!''

Thea Zuyderwijk uit Poeldijk


Bas van Buuren

''Via mijn werk maakte ik kennis met Greve Banden. Zij hebben voor mij de band van mijn Zundapp vervangen. De service was top en erg gastvrij. Ga vooral zo door!''

Dhr. V/d Enden uit 's-Gravenzande


Royal Brinkman

''Via het leaseplan van mijn werk kwam ik bij Greve Banden terecht. Ik kom graag bij dit Westlandse bedrijf. Deze keer heb ik mijn zomerbanden laten verwisselen voor winterbanden. Het vriendelijke personeel gaf me een lekker bakje koffie en waste ook nog eens mijn auto!''

Dhr. Roy Ton uit Naaldwijk


''Mijn banden moesten uitgelijnd en gebalanceerd worden. Via een kennis kwam ik terecht bij Greve Banden. Dat was een goede keuze want ik ben uitstekend geholpen. Voor goede service moet je hier zijn!''

Dhr. Van de Polder uit Zoetermeer


''Greve Banden is lekker dichtbij mijn werk. Ik rij er regelmatig langs. Toen ik twee nieuwe autobanden nodig had, was de keuze dus snel gemaakt. Ik ben zeer tevreden. Goede producten en de service was top!''

Dhr. Gajesteijn uit Dordrecht.


Humidity Control

''Greve Banden is een supermooi ogende zaak. Door positieve referenties ben ik er langsgereden voor het balanceren van banden. De ontvangst was netjes, de koffie stond klaar en de wachttijd was kort.''

Dhr. Jos van den Heuvel uit 's-Gravenzande


''Toen ik nieuwe banden nodig had, vertelde een vriend mij over Greve Banden. Hier ben ik snel en vakkundig geholpen. Het personeel was attent en flexibel. Uitstekende service!''

Dhr. Leo Schalkoort uit Hoek van Holland


LetWestland 

''Bij Greve Banden heb ik mijn lekke band laten repareren. Ik werd snel geholpen en de service was goed. Niks op aan te merken. Ga zo door!''

Lees meer referenties

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact