0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Wat anderen zeggen over Greve Banden

Uw mening telt

"Greve Banden is mij aanbevolen binnen mijn connecties voor een bandenwissel. Goed en vriendelijk. Kan echt niet beter!"

Marco van der Lee / M. v.d. Lee Schilders en Onderhoudsbedrijf - Ter Heijde


"Via relaties ben ik bij Greve Banden gekomen: goede service, vriendelijk personeel en vier nieuwe winterbanden. Superservice, gewoon zo doorgaan!"

Egar Otterloo / Profloating - Maasdijk


"We stonden toevallig met een lekke band om de hoek: Greve Banden kwam als een geschenk uit de hemel! Ze hebben direct de lekke band vervangen voor een gewone band. Zeer vriendelijk personeel, kundig en heel hulpvaardig. Ook de ontvangstruimte (met drankjes) was goed."

Mevrouw Müller / Zuid-Limburg


"Ik was toevallig in de buurt en ik wist dat de service bij Greve Banden goed is. Mijn rechterband is gewisseld, uiteraard snel en correct uitgevoerd."

Dhr. J.v.d. Maarel / Bieze Food Groep – De Lier


"Via vrienden ben ik doorverwezen naar Greve Banden wegens de goede reputatie. Goede snelle service, erg klantvriendelijk."

Dhr. H. Muller - s-Gravenzande


"Nieuwe banden gemonteerd, goede en snelle service. Gewoon heel prettig geholpen!"

Dhr. L. Prins/ Rijschool Leo Prins - Naaldwijk


"Via internet ben ik bij Greve Banden bij jullie terechtgekomen. Ik wilde ergens mijn (hele) vieze auto schoonmaken. Ik voelde me bijna beschaamd dat jullie dat allemaal doen. Super service! Heerlijk vertoeven ook in de wachtruimte."

Dhr. Mevr. v.d. Burg - Wateringen


"Nieuwe banden onder de auto. Wissel van de winterbanden. Super ervaring. Meedenken om op tijd nieuwe banden binnen te krijgen voordat we naar huis in Frankrijk vertrokken en op locatie ook super! Het ziet er prachtig uit. Fijne wachtruimte, overal aan gedacht wat mij betreft."

Monique Bruggeman/ Terra Nova Center - Saint Gauderic, Frankrijk


"Greve Banden heeft vijf vrachtwagen opgesneden en er twee verwisseld. Altijd super service van het personeel."

Dhr. Martin/ Koos van Gaalen Transport - Poeldijk


"Toen ik nog bij Nic Sosef de machineafdeling heb opgezet, zo’n 36 jaar geleden, kwam ik al bij meneer Greve. Prima service, niks aan veranderen."

Dhr. E Sportel - De Lier 


"Ik reed langs Greve Banden en ze verleenden mij een goede, vlotte service en dachten goed met mij mee. Uiteindelijk hebben ze 2 prachtige Continental rubbers gemonteerd."

Dhr. Chris/ Van Opzeeland - Westland


"Greve Banden is mij aangeraden door relaties. Ik werd goed en snel geholpen waardoor mijn band in een mum van tijd was vervangen. Dit was mijn eerste keer, maar ik ga hier zeker vaker komen!"

Dhr. Guy Bravenboer/ Bravenboer Schilderwerken - Den Haag


"Mijn auto had een bandenwissel nodig, dus ik kwam uit bij Greve Banden. Goede prijs, goede service, goede uitstraling, én een speelplek voor de kleine."

Dhr. D. van der Gaag - Rijswijk


"Greve Banden heeft mijn band vakkundig geplakt. Goede service, flexibel bedrijf. Helemaal niks op aan te merken."

Dhr. Ron de Bruin/ Ron de Bruin Schildersbedrijf - Naaldwijk


"Toen ik op zoek was naar een plek waar ik het interieur en exterieur van de auto kon laten reinigen, werd ik via relaties verwezen naar Greve Banden. Aangenaam personeel, krantje, koffie, top! Houden zo daar."

Dhr. Martin Riedijk/ EBH Legal Westland  - Honselersdijk 


"Relaties hebben mij verwezen naar Greve Banden. Het bedrijf gaf een goed en betrouwbaar gevoel. De autobus is weer goed schoon! Zeer goede ervaring overgehouden."

Dhr. J. van der Form /  MotorCentrumWest – Naaldwijk


"Via mijn Mercedes Benz dealer ben ik doorverwezen naar Greve Banden voor het wisselen van mijn banden. Prima service, goed personeel."

Dhr. M. Holtzer / Dreamzzz B.V. – Rijswijk


"Ik ben hier vaker geweest voor het wisselen van mijn autobanden. Greve Banden biedt goede service, samen met een nette uitstraling van het pand en personeel. Klantvriendelijk en een goede voorlichting."

Dhr. Vervloet – ‘s-Gravenzande


"Greve Banden heeft meer keus dan de Mercedes-Benz dealer. Ook is er gezorgd dat ik snel op de juiste banden verder kon. Vriendelijk en meedenkend personeel, top!"

Dhr. van Prooijen – Schiedam


"Via relaties ben ik bij Greve Banden gekomen. Goed personeel dat meteen aangeeft als de afspraak iets uitloopt. Zelfs mijn kleinkind vond het geweldig!"

Dhr. Hans Zuidgeest – Poeldijk


"Ik reed langs Greve Banden en ze verleenden mij een prima service. Ze zijn zeer snel en enorm klantvriendelijk."

Dhr. Dennis / Hamelink Koeling - Honselersdijk


"Ik ken Greve Banden via relaties, advertenties en ik rijd er regelmatig langs. Ik had nieuwe banden nodig vanwege slijtage. Greve Banden heeft twee banden keurig vervangen. Ze zijn zeer toegankelijk en alles is goed geregeld."

Dhr. du Chatenier / Colors@home du Chatenier – Naaldwijk


“Via internet kwam ik bij Greve Banden uit. Ik kon om 07.00 uur al terecht dus dat was ideaal. Ze hebben direct mijn lekke band gerepareerd. De ontvangst was geweldig en ze hebben een mooi bedrijf en wachtruimte.”

Dhr. Van der Toolen - Delft


“Ik kende Greve Banden via relaties. Goede en snelle service vind ik belangrijk en dat krijg je hier. Onlangs hebben ze nieuwe banden onder mijn auto gezet en later hebben ze mijn banden uitgelijnd. Bij Greve krijg je altijd een vriendelijke ontvangst en goede en snelle service.”

Mevr. Samantha Lock - Monster


"De service bij Greve Banden is uitmuntend! Je geeft een belletje en ze staan direct voor je klaar en/of kan gelijk langskomen."

Dhr. R. Mast / Mast Projectz Solar Works - De Lier


"Ik moest nieuwe banden onder mijn auto. Via internet kwam ik bij Greve Banden terecht. Ze haddden een goede uitstraling. De service was goed!"

Dhr. G. de Wild - Den Haag


"Op aanbeveling van relaties hebben wij voor het monteren van nieuwe banden en velgen voor Greve Banden gekozen. Ook onze ervaring met hen was goed!"

Ruud / Houtmeijers Parket - Monster


"Toen ik voor het laten monteren van twee quad banden via via bij Greve Banden terecht kwam, werd ik erg goed verwelkomd. De service was echt uitstekend."

Dhr. Yvar van Luijk - De Lier


"Via internet ben ik bij Greve Banden terecht gekomen voor het verwisselen van een band. Ik zie ze ook vaak rijden. Ik ben gastvrij ontvangen door de aardige medewerkers en de service was goed en snel."

Dhr. Zezovic - Honselersdijk


"Ik had hard nieuwe achterbanden nodig. Door mijn moeder die Greve Banden kende, had ik er een goed gevoel bij om ook daar naartoe te gaan. De medewerkers zijn heel service- en klantgericht. Ik werd duidelijk geadviseerd en het was ook geweldig dat ik mijn telefoon heb mogen opladen. Ik ben helemaal tevreden." 

Mevr. Van Spronsen - Monster


Westlandse Verhuis Service

"Via via ben ik bij Greve Banden terechtgekomen. Ze hebben nieuwe banden en velgen gemonteerd. Wat een toppers zijn het! Ik heb dan ook geen verdere tips of suggesties."

Dhr. Stan - Kwintsheul 


"Greve Banden heeft een hele goede naam in het Westland, zodat ik voor 4 nieuwe banden ook daar naartoe ben gegaan. Inderdaad een prima ervaring!"

Mw. VoordenDag - De Lier


"Al meerdere keren was ik langs Greve Banden gereden. Mijn autobanden waren toe aan vervanging en door de aantrekkelijke prijs koos ik ervoor om hier mijn autobanden te vervangen. Ik ben erg tevreden geweest over de service, ze werkte prima en correct."

Dhr. Verhoekx - Hoek van Holland


"Ik kwam dankzij goede verhalen van relaties bij Greve Banden terecht voor de bandenwissel van mijn auto. Ze hebben mijn zomerbanden gewisseld voor winterbanden en hebben dit keurig en snel uitgevoerd. Ik kan alleen maar zeggen: Ga zo door!"

Dhr. A. Verduijn uit Maasland


"Via familie werd mij aangeraden om naar Greve Banden te gaan. Wat super. De service en ontvangs/wachtruimte zijn geweldig!"

Mevr. Bos - Monster


"Greve Banden staat goed bekend in de regio. Ik kom hier altijd voor het wisselen van mijn zomer- naar winterbanden. Prima locatie en snelle afhandeling."

Vd Schoot - Voorburg


"Ik kom hier wel vaker langs en vind dat Greve een topservice biedt. Ze werken snel en je krijgt een lekker bakkie terwijl je wacht! Deze keer hebben ze mijn banden gebalanceerd."

Dhr. R. Groenewegen - Maasdijk  


"Greve Banden heeft de banden van mijn bedrijfswagen vervangen en gebalanceerd. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en service, 5 sterren!"

Dhr. Yankov / VeiligPand - Den Haag


"Mijn auto heeft twee nieuwe banden en aansluitend een gratis wasbeurt gekregen. Greve Banden ken ik als dé specialist in banden van WOS radio- en TV-reclame. Snelle service!"

Dhr. Van Dijk - Honselersdijk


"Ik ben hier ooit terechtgekomen via relaties en laat sindsdien altijd de bussen wassen. Ook voor nieuwe banden kom ik langs. Het niveau van de service en uitvoering ligt heel hoog."

Force Demolition - Naaldwijk 


"Ik ken Greve Banden vanuit ons bedrijf; onze medewerker was er altijd zeer positief over. Inderdaad een zeer plezierige ontvangst en goede werkwijze, goed geregeld."

Dhr. Cock Matthijsse / Schouten Techniek - Nootdorp


"Wij zijn al jaren klant bij Greve Banden. Door een snelle en doeltreffende service met een mooie prijs-kwaliteitverhouding laten wij hier altijd onze banden vernieuwen."

Dhr. Johan Klapwijk / Westland Bloemen Export (WBE) - Honselersdijk


"Onder andere door mijn vorige werkgever ben ik bekend met Greve Banden. Vriendelijke medewerkers, klantgericht bedrijf. Helemaal top!"

Dhr. J. v.d. Sar - De Lier


"Greve Banden werd door een vriend van mij aangeraden die hier vaker komt. Ik heb mijn auto laten uitlijnen. Professioneel en prettig bedrijf!"

Dhr. D. Gussoni - Delft


 "Het bedrijf heeft een prachtige uitstraling, dus heb hier gebruik gemaakt van de carwash. Het resultaat is top, en bij binnenkomst wordt je leuk ontvangen."

Dhr. v/d Holst / Jeugdwerk Nederland - Maassluis


"Greve Banden staat goed bekend in het dorp, dus dit is mijn vaste adres. Ik heb nieuwe banden laten monteren. Super service, mooie wachtruimte, lekkere koffie en vriendelijk personeel. Blijf zoals jullie zijn!"

Mevr. Sonneveld - De Lier


"Ik reed langs Greve Banden en het was het enige bedrijf wat ik me kon bedenken dat me snel kon helpen. Vind het een net, mooi bedrijf. Ik werd snel en vriendelijk geholpen."

Mevr. N. Lagerwerf - De Lier


"Via relaties en WOS media kende ik Greve Banden, dus heb hier een lekke band laten repareren. Perfecte service!"

Kooistra Verbouw & Onderhoud - Poeldijk  


"Ga niet naar een andere garage, maar naar dit geweldige bedrijf! Banden waren niet voorradig maar kreeg na 3 dagen al een telefoontje dat ik kon langskomen. De banden werden vakkundig gemonteerd en gebalanceerd."

Dhr. Ruijters - ’s-Gravenzande


"Greve Banden heeft mijn auto voorzien van nieuwe banden en velgen. Echt een topservice, ze denken goed met je mee en zijn vriendelijk aan de telefoon."

Mevr. J v/d Ploeg-Chrispijn / T. Vreugdenhil Transport - De Lier


"Deze keer wielen laten wisselen. Ik kom bij Greve Banden vanwege de ouderwets goede service. Dat is tegenwoordig echt uniek."

Dhr. W. Meeuwsen / Jan Knijnenburg B.V. - Den Haag


"Eigenlijk ben ik via goede recensies bij Greve Banden binnengekomen. Fijne wachtruimte met airco terwijl mijn auto twee nieuwe banden kreeg. Keuze uit goede koffie en ook nog een flesje water!"

Dhr. De Rooij - 's-Gravendeel


"Ik reed langs en had last van een scheve wielophanging. Makkelijk dat Greve Banden zonder afspraak werkt, want ze hebben gelijk mijn auto uitgelijnd! Daarnaast ontdekten ze nog een ander probleem wat ze ook oplosten. Top!"

Louis Nollen Interieurwerken en Onderhoud - Naaldwijk 


"Ik kwam bij Greve Banden via een reclamebord wat bij R.C. Hookers in Hoek van Holland hangt. Twee nieuwe banden laten monteren, prima service. Waar kan je de Vogue nog lezen tijdens het wachten!"

P. Lenssen - Hoek van Holland 


"Ga vooral zo door! Ik heb deze keer mijn auto laten wassen. Goede, vriendelijke service en een goede kwaliteit."

Vincent K. - Poeldijk


"Het bedrijf waar ik werk doet regelmatig zaken met Greve Banden. Ik heb de voorbanden laten vervangen, en de service is echt fantastisch!"

M. Van Bergenhenegouwen - Honselersdijk


"Via goede verhalen kwam ik bij Greve Banden terecht. Het bedrijf maakte meteen een professionele indruk op me toen ik er langs reed. Ze hebben in totaal 4 nieuwe banden gemonteerd en vervolgens de auto uitgelijnd. Ik werd erg vriendelijk en klantgericht geholpen!"

Dolf v.d. Knaap - Naaldwijk


"Ik had al veel positieve berichten gehoord over Greve Banden, dus toen ik laatst een lekke band had, heb ik bij hun 2 nieuwe banden laten monteren. De service is inderdaad heel goed. Ik geef Greve Banden een dikke 10!"

Kees van Dijk - Naaldwijk


Nickoot

"Via mijn werk als chauffeur bij Nickoot ben ik bij Greve Banden terecht gekomen. Ik had onderweg de band van mijn truck lek gereden. Greve Banden heeft snel een nieuwe band gemonteerd. De service is hier super!"

Leroy van Rooijen - Hazerswoude


"Ik kom regelmatig bij Greve Banden. De laatste keer hebben ze mijn auto uitgelijnd na het vervangen van de draagarmrubbers. Ik krijg hier altijd goede service. 'Klaar terwijl u wacht' is hier ook echt waar. Ze zijn snel en secuur."

Geert Veenstra - ’s-Gravenzande


"Een vriend van me werkt bij Greve Banden, dus het leek me wel leuk om daar de banden van mijn bus te laten verwisselen. Ze hebben een hoge wasstraat dus ik was ‘m hier ook altijd meteen. Ik vind Greve Banden een wereld tent! En niet alleen omdat mijn vriend daar werkt. De service is pijlsnel, er zijn bijna nooit wachttijden, het is niet duur en als kers op de taart is er een prima coffee corner. Wat wil je nog meer!”

Tuck Bouw, Tuck Vijverberg - Naaldwijk


"Vier nieuwe banden onder de Kia Picanto en twee nieuwe voorbanden onder de Opel Vivaro laten zetten: echt een topservice bij Greve Banden!"

Van der Ende - 's-Gravenzande


"Keurige service bij Greve Banden! Ook leuk om de kids mee te kunnen nemen vanwege de speelhoek."

Seij Bouwsupport, Dennis Seij - Vlaardingen 


"Ik kom graag bij Greve Banden. Niet alleen vanwege de goede service, maar ook om de vrolijke, behulpzame vakmensen! Nieuwe banden en velgen gekregen met een gratis wasbeurt erbij."

Wesley v.d. Pot - Maasland 


"Ik vond Greve Banden via internet. Het was lekker dichtbij, dus besloot ik mijn banden daar te laten repareren. Ze hebben me snel geholpen. Ik ben zeer te spreken over de goede service."

Ardeco - Hoek van Holland


"Ik hoorde via via positieve verhalen over Greve Banden. Ik reed er toevallig langs. Het pand heeft een mooie uitstraling en veel ruimte. Dit gaf alle vertoruwen, dus besloot ik meteen mijn banden te vernieuwen. Ze hebben dit vakkundig gedaan. De service is hier perfect en de mensen erg leuk! Zeker een aanrader."

Gakon, dhr. Louis van Adrichem - Wateringen

Bekijk nog meer referenties

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact