0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

RIAL Velgen

Een breed assortiment aan velgen.

Wat is de achtergrond van het merk RIAL?

“Sinds de oprichting in 1978 speelt RIAL een vooraanstaande rol als fabrikant van lichtmetalen velgen. In de jaren tachtig was RIAL met een eigen team actief in de Formule I, sindsdien heeft het merk nadrukkelijk een sportieve identiteit. Dit komt onder meer tot uiting in het feit dat RIAL sinds 2007 exclusief velgen levert voor de ADAC PROCAR raceklasse. Het merk vertrouwt op de eigen, hoogstaande kwaliteit. In Nederland is RIAL een nieuw merk in het aanbod van Continental.”

RIAL lichtmetalen velgen voor winterbanden

“Tien jaar geleden introduceerde RIAL als eerste lichtmetalen velgen voor winterbanden.”

Wat zijn de velgen trends?

“Een belangrijke trend vormen de gepolijste bi-colour velgen, waarbij zwart en antraciet de boventoon voeren. Ons jubileummodel, de RIAL Trento velg, haakt aan bij deze trend.”

Hoe ontwikkelen jullie een nieuw RIAL wiel?

“Om te zien wat er leeft onder onze klanten bezoeken we beurzen over de hele wereld, van Japan tot de Verenigde Staten. Op die manier hebben we nieuwe trends omtrent wielen vroegtijdig in beeld, zodat we met onze designs de ontwikkelingen voor kunnen blijven. In de productiefase worden geavanceerde technieken gebruikt, van ultramoderne smeltovens tot milieuvriendelijke, watergedragen lakken voor de afwerking.”

RIAL Leichtmetallfelgen GmbH

Gevestigd: Fußgönheim, Stalowa Wola
Medewerkers: ruim 1.800 medewerkers
Opgericht in: 1978
Aan het woord: G. Ackermann, bedrijfsleider
 

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact