0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

RIAL velgen

Sterke, betrouwbare lichtmetalen velgen

RIAL produceert al 30 jaar lichtmetalen velgen die bekend staan om hun sterkte en betrouwbaarheid. Het beroemde velgenmerk heeft een uitgebreid assortiment met 3- tot 6-spaaks velgen. De modellen variëren van degelijk mat zilver tot glanzend zwart met zilveren accenten. Voor zowel winter- als zomerbanden heeft u de keuze uit een ruim aanbod RIAL velgen.

Persoonlijk advies bij nieuwe velgen

Met behulp van een groot scherm laten we u aan de balie graag alle mogelijkheden van het RIAL velgenassortiment zien. Natuurlijk houden onze specialisten daarbij rekening met het merk, bouwjaar, draagvermogen van uw auto en nog veel meer factoren. Ga voor zekerheid en kwaliteit, maak gebruik van onze Velgen Keuzehulp!

Al een specifieke RIAL velg op het oog?

Als officieel dealer van RIAL velgen heeft Greve Banden een grote voorraad en korte levertijden. Bel 0174 - 51 00 01 of vul het reactieformulier in voor de actuele informatie.

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact