0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Banden Wisselen

Wanneer de autobanden te verwisselen?

“Wanneer moet ik mijn autobanden laten wisselen?” Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Ons antwoord op deze vraag is heel simpel: laat uw autobanden verwisselen wanneer de weersomstandigheden veranderen!

Van zomerbanden naar winterbanden

Over het algemeen kunt u de zomerbanden voor winterbanden verwisselen wanneer de klok voor of achteruit gezet wordt. Uiteraard is het wel verstandig om het weer even aan te kijken. Veel mensen houden zich daarom aan de 7 graden Celsius regel. Wanneer de temperatuur onder de 7°C komt, wordt aangeraden om winterbanden te gebruiken. Dit is meestal van oktober tot en met maart.

Van winterbanden naar zomerbanden

Terwijl u met winterbanden meer grip op de weg heeft bij een lage temperatuur, kunt u bij hogere temperaturen beter met zomerbanden rijden om de grip en veiligheid te vergroten. Wanneer de temperatuur boven de 7°C komt, kunt u de winterbanden voor zomerbanden laten verwisselen.

Banden laten wisselen?

Wilt u uw autobanden laten wisselen? Bij Greve Banden in het Westland kunt u zonder afspraak terecht voor een snele bandenwissel!

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact