0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Brandstof besparen met de juiste banden

Ook toename van verkeersveiligheid

Nederlandse automobilisten kunnen gezamenlijk 365 miljoen liter brandstof per jaar besparen door een betere bandenkeuze. Dat blijkt uit onderzoek van TNO, in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze besparing kan oplopen tot 900 miljoen euro.

Volgens hetzelfde rapport neemt, door het laten monteren van de juiste set banden, de CO2-uitstoot flink af evenals het aantal verkeersdoden.

Gemiddelde besparing van 117 euro

Per jaar kan een auto-eigenaar gemiddeld 117 euro op brandstofkosten besparen wanneer hij of zij voor banden kiest die op het voertuig is afgestemd. Voor eigenaren van vrachtwagens kan die besparing tot duizenden euro’s oplopen.

Compleet assortiment banden voor ieder voertuig

Wilt u ook besparen op het brandstofverbruik van uw auto en zeker zijn van de juiste hoeveelheid grip in iedere weersomstandigheid? Greve Banden heeft een compleet assortiment banden voor zowel personenwagens, vrachtwagens en motoren.

De juiste banden dankzij advies van Greve Banden

Greve Banden is de persoonlijke fullservice bandenspecialist in het Westland. Bij ons bent u verzekerd van de juiste banden voor elk voertuig. Wij leveren én monteren alle merken banden en altijd tegen een eerlijke prijs! Neem voor een onafhankelijk bandenadvies contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0174 - 51 00 01!

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact