0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Motorbanden

De juiste motorbanden voor meer veiligheid.

Wanneer we denken aan motorrijden denken we aan vrijheid. Vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. Toeren over mooie landwegen, het liefst bij droog weer en een aangename temperatuur. Maar er zijn ook rijders die zich niet door het weer laten tegenhouden en ook bij nat weer of zelfs vrieskou de motor pakken. Reden? Vrijheid!

De juiste band voor veilig motorrijden

In vergelijking met andere weggebruikers heeft de motorrijder waarschijnlijk het meeste gevoel van vrijheid. Maar motorrijders zijn ook één van de kwetsbaarste verkeersdeelnemers. Beschermingsmiddelen zoals helm en de juiste kleding zijn onmisbaar. Maar ook banden spelen een grote rol wanneer we het hebben over verkeersveiligheid. Dat geldt niet alleen voor de bandenspanning, maar des te meer voor keuze van de juiste band.

Verschillende soorten motorbanden

Afhankelijk van het type motorfiets zijn er vele verschillende soorten banden. Of het nu gaat om motorfietsen die alleen worden gebruikt voor in stedelijke of bergachtige gebieden, off-road- of racedoeleinden. Iedere toepassing kent zijn eigen band.

Banden van alle merken

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact