0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Bandenreparatie

Uw banden laten repareren.

Vervelend als u over een spijker of iets scherps bent gereden, maar in veel gevallen kan een band nog gerepareerd worden! Hierbij is het van cruciaal belang dat u dit laat verzorgen door een gespecialiseerd bandenservicebedrijf met goed geschoold personeel.

Uw banden altijd gebalanceerd

Bij bandenreparatie halen wij altijd de band van uw wiel af om de binnenkant goed te inspecteren. Dit is met name belangrijk omdat de conditie van een lekke band valt of staat met het aantal kilometers dat u ermee door hebt gereden. Om te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt balanceren wij uw wielen én banden voor een perfecte wegligging.

Wij garanderen uw veiligheid

Toch is een bandenreparatie niet altijd mogelijk. Om uw veiligheid te waarborgen vervangen wij uw band bij verkleuringen of afwijkingen aan de binnenkant van de band.

Bandenreparatie zonder afspraak

Merkt u iets aan de band van uw auto? Rij gerust even langs, de Greve medewerkers kijken er dan samen met u naar. Greve Banden beschikt over de nieuwste technieken en goed geschoold personeel om u snel weer op weg te helpen.

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact