0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Greve Banden lid van MVO Westland

Partners in sociaal ondernemen

Interview met Wilco Greve, directeur Greve Banden

Full-service bandenbedrijf Greve Banden is een van de nieuwste partners van MVO Westland. Bij het bedrijf werken twee mensen met een arbeidsbeperking, een van hen inmiddels al zes jaar. “Wij zijn partner geworden van MVO Westland omdat we ondersteuning wilden hebben bij het plaatsen van een nieuwe medewerker,” zegt directeur Wilco Greve. “Voor de wasstraat op onze nieuwe locatie wilde ik iemand aannemen die vroeger onze busjes waste. Een pietje precies die perfect werk verrichte. Na onze verhuizing dacht ik, ‘Waar is John? We hebben hem nodig.' Hij bleek ergens vrijwilligerswerk te doen, waarop wij hem een baan hebben aangeboden. Ik heb toen contact gezocht met MVO Westland onder andere om loonsubsidie te kunnen regelen.”

''Greve Banden doet graag iets voor zijn medemens.''

Inzet beloond met MKB Westland Ondernemersprijs

Greve Banden ging in 2015 naar een hypermoderne werkplaats waar ze alle service leveren rondom banden voor auto’s, vrachtwagens en landbouwwerktuigen, en een eigen wasstraat hebben. De nieuwe medewerker zorgt inmiddels voor perfect gewassen wagens. Wilco Greve doet graag iets voor zijn medemens en kreeg onder andere hierom in 2015 de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Daarin stond dat de jury het mooi vond dat de ondernemer investeert in een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Juist in een kleinere onderneming is het knap dat er zoveel energie wordt gestopt in iemand die echt van waarde is voor het bedrijf. Dat het dan ook lukt om zo iemand daadwerkelijk succesvol te laten zijn, maakt indruk op de jury,” luidt het juryrapport.

Topmensen in full-service bandenbedrijf

De eigenaar van Greve Banden heeft gemerkt dat je er als werkgever wat voor terug krijgt als je tijd en energie steekt in de samenwerking. “Het kost extra inspanning om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te hebben, daarom moet het ook een gezonde mix blijven op de werkvloer. Het mooie is dat je mensen een toekomst geeft. En uiteindelijk heb je topmensen in je bedrijf, die jongens gaan hier niet meer weg. Wij hebben nu twintig mensen in dienst waarvan twee mensen met een arbeidsbeperking, dat is een behoorlijke investering. Maar mocht er via MVO Westland nog iemand komen die echt graag wil werken, dan zal ik daar nog zeker over nadenken.”

Maak kennis met Greve Banden

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact