0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Personenwagen Run On Flat

Run On Flat Banden houdt u op de weg.

De Run On Flat band doet precies wat hij belooft: hij stelt u in staat nog 80 kilometer te rijden met uw auto met een lekke band of een klapband. Zo vreemd als het ook klinkt, de versterkte zijkanten van de band dragen het gewicht van de auto ook als de lucht uit de band is. Dus of u nu op weg naar huis bent of onderweg naar die belangrijke voetbalwedstrijd van uw zoon, Run On Flat technologie zorgt ervoor dat u er veilig en zonder vertraging aankomt.

Run On Flat banden voor meer veiligheid op de weg

Run On Flat banden betekenen een nieuw hoofdstuk in veiligheid. U zult zich niet langer zorgen hoeven maken over het stranden langs de snelweg of te laat komen op een afspraak vanwege een lekke band. Of nog erger, in de levensgevaarlijke situatie van een klapband terecht komen. Banden verwisselen in de berm behoort ook tot het verleden evenals het eindeloos wachten op de wegenhulp. Dus, wat er ook gebeurt, Run On Flat technologie houdt u op de weg en zorgt ervoor dat u uw bestemming bereikt.

Banden van alle merken

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact