0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Alutec velgen

Sportieve lichtmetalen velgen

De fabrikant Alutec heeft een specialistisch aanbod sportieve velgen in de kleuren antraciet, grijs, zilver en zwart. Deze uiterst sterke lichtmetalen velgen zijn gemaakt voor zowel de straat als het circuit. Met een range van 16 tot 20 inch is er voor vrijwel iedere personenwagen een passende Alutec velg te vinden.

Persoonlijk advies bij nieuwe velgen

Greve Banden helpt u graag met de keuze van nieuwe velgen. Wat de beste velg voor uw auto is hangt af van het merk, bouwjaar en draagvermogen van de auto. Ook de bandenmaat is belangrijk. Aan de balie lopen we samen op een groot scherm onze Velgen Keuzehulp door. Zo vindt u altijd een velg die aansluit op uw wensen!

Al een specifieke Alutec velg op het oog?

Als officieel dealer van Alutec velgen heeft Greve Banden een grote voorraad en korte levertijden. Bel 0174 - 51 00 01 of vul het reactieformulier in voor de actuele Alutec informatie.

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact