0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

GMP velgen

Speciale designs voor diverse merken

GMP levert vanuit Noord-Italië wereldwijd de mooiste lichtmetalen velgen. De uitvoeringen variëren van mat en glanzend zwart tot antraciet en zilver. Met een assortiment van tientallen velgen in de maten 14 tot 23 inch heeft GMP voor iedere autoliefhebber een geschikte velg. Ook heeft GMP speciale designs ontwikkeld voor verschillende merken, zodat velg en auto nog beter bij elkaar passen.

Persoonlijk advies bij nieuwe velgen

Greve Banden helpt u graag met de keuze van nieuwe velgen. Wat de beste velg voor uw auto is hangt af van het merk, bouwjaar en draagvermogen van de auto. Ook de bandenmaat is belangrijk. Aan de balie lopen we samen op een groot scherm onze Velgen Keuzehulp door. Zo vindt u altijd een velg die aansluit op uw wensen!

Een specifieke GMP velg in gedachten?

Als officieel dealer van GMP velgen heeft Greve Banden een grote voorraad en korte levertijden. Bel 0174 - 51 00 01 of vul het reactieformulier in voor de actuele GMP informatie.

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact