0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Personenwagen Winterbanden

Winterbanden voor uw auto.

De rubbersamenstelling van een winterband blijft flexibel tijdens winterse omstandigheden. Hierdoor profiteert u van een betere grip, comfortabeler weggedrag en optimale veiligheid. Ook het profiel van de winterband verschilt ten opzichte van de zomerband. Het profiel van een winterband is voorzien van ‘lamellen’. Tijdens het rollen van de band vervormt het profiel en grijpen de lamellen zich vast op het wegdek.

Banden wisselen op het juiste moment

Regen, storm, mist, modder, gevallen bladeren, sneeuw en ijs. Grip op de weg is in deze tijd van het jaar van essentieel belang. Geadviseerd wordt om uw banden te wisselen wanneer de temperatuur daalt tot onder de 7 graden. De campagne ‘De bandenwisselweken’ van Vereniging VACO concentreert zich rond de ingang van de winter- en zomertijd.

De winterbanden regels in Europa

In een aantal landen binnen Europa zijn winterbanden verplicht. Hou hier rekening mee als u bijvoorbeeld op wintersport gaat.

Wij leveren banden van alle merken

Veiligheidstest winterbanden versus zomerbanden

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact