0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Greve Wash Pas voor vaste klanten

Gebruik onze wasstraat op tegoed

Speciaal voor onze vaste klanten hebben wij de Greve Wash Pas ontwikkeld. Hoe het werkt? We leggen het uit in 5 overzichtelijke stappen.

  1. Vraag de Wash Pas gratis aan op naam of kenteken. Het is dus mogelijk om per auto of per medewerker een pas te laten maken.
  2. Waardeer de pas op met elk gewenst bedrag vanaf € 100,-. Uiteraard is uw tegoed onbeperkt geldig.
  3. Bij een volgende wasbeurt rekent u af met de pas. De gemaakte kosten worden van het tegoed afgeschreven. Op de bon die u meekrijgt staat het resterende tegoed.
  4. Voor uw administratie ontvangt u één factuur voor het opwaarderen van de pas in plaats van een factuur voor elke wasbeurt.
  5. Wanneer het tegoed bijna op is ontvangt u per e-mail een bericht van ons zodat u ons tijdig kunt laten weten voor welk bedrag u de pas wilt opwaarderen (vanaf € 100,-).

Greve Wash Pas aanvragen?

Stuur dan een mail naar info@grevebanden.nl. Vermeld de naam/namen en kenteken/kentekens waar u de pas op wilt ontvangen en voor welk bedrag u de pas wilt opwaarderen. Wij zorgen ervoor dat de pas voor u klaar ligt bij uw volgende bezoek.

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact