0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

TPMS systeem

Gespecialiseerd in TPMS systemen van Cub en Rema

Greve Banden is uw specialist op het gebied van TPMS systemen. Met een TPMS systeem kunt u volledig automatisch de bandenspanning van uw auto meten. Wij werken met de TPMS sensoren van Cub en Rema zodat u altijd veilig op weg kunt. In de Europese Unie moeten vanaf 1 november 2014 alle nieuwe personenwagens en woonmobielen met een TPMS systeem uitgerust zijn.

Wat is een TPMS systeem

TPMS is de afkorting van Tyre Pressure Monitoring System. Een TPMS systeem wordt in de wielen ingebouwd om de bandenspanning van auto’s, vrachtwagens en andere motorvoertuigen te meten. Spanningsverlies van één of meerdere banden wordt direct door het systeem via de display aan de chauffeur gemeld.

De voordelen van een TPMS systeem

Een belangrijk voordeel van een TPMS systeem is dat het problemen met de bandenspanning direct aan de chauffeur meldt. Met deze informatie kunt u dus direct actie ondernemen en gevaren in de kiem smoren. Ook behoren manuele persluchtcontroles met een TPMS systeem tot de verleden tijd.

Meer informatie en advies

Wilt u meer weten over TPMS systemen of wilt u een afspraak maken? Vul dan hiernaast het contactformulier in of bel 0174 - 51 00 01. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meet ook automatisch de spanning van uw banden

Met de TPMS systemen van Cub en Rema

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact