0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Audi banden

Voorsprong door techniek

Geniet in stijl van de best mogelijke wegligging onder iedere weersomstandigheid. Met de voor Audi speciaal ontwikkelde autobanden bent u het weer altijd een stap vooruit, in ieder seizoen. Bij Greve Banden kunt u terecht voor Audi banden, voor zomer én natuurlijk winter.

Hittebestendige Audi banden

Tijdens de zomer is het asfalt op zijn heetst. Uw Audi banden slijten sneller waarna uw auto natuurlijk minder grip op de weg heeft. Voorkom dit probleem met de speciaal ontwikkelde Audi zomerbanden. Deze banden zijn voorzien van een unieke soort rubbersoort die slijtage tegengaat en zorgt dat u in de zomer, overal ter wereld, kunt genieten van een perfecte wegligging. 

Winterbestendige Audi banden

In de koude wintermaanden wordt autorijden een stuk serieuzer. Bij temperaturen onder de 7⁰C wordt het rubber van uw zomerband namelijk hard wat het rijgedrag van uw auto niet ten goede komt. U heeft minder grip en ook de remprestaties gaan achteruit. De speciaal ontwikkelde Audi winterbanden zijn voorzien van een unieke rubbercompound die zorgen dat u ook op gladde wegen altijd uw auto onder controle heeft.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Audi langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Audi banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

De beste banden voor uw Audi

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact