0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Uw banden 3D uitlijnen met de beste apparatuur

Greve Banden investeert in de top op het gebied van uitlijnen.

Greve Banden heeft als eerste in De Lier geïnvesteerd in de top op het gebied van uitlijnen. Deze machine staat bekend als de top op het gebied van uitlijnapparatuur. Greve Banden wilde in deze vrij kostbare uitlijnmachine investeren omdat zij er zich bewust van zijn hoe gecompliceerd de onderstel-techniek van de hedendaagse auto’s is.

Het tijdperk van alleen de sporing van de voorwielen afstellen is allang voorbij, de techniek van de “nieuwe generatie” auto’s is veel verder en daar kan alleen adequaat op worden ingesprongen als de apparatuur ook aan de allerlaatste eisen kan voldoen.

3-dimensionaal uitlijnen

Deze apparatuur is gevonden in de John Bean 3D uitlijnapparatuur. 3D staat voor 3 dimensionaal. Het voertuig wordt 3 dimensionaal vanuit verschillende  hoeken bekeken en gemeten, hierdoor ontstaat een exact beeld van het weggedrag van de betreffende auto en voor de monteur is het vrij eenvoudig om op de meterschermen van de computer vast te stellen wat er afgesteld moet worden.

Geschikt voor alle personenauto’s en bestelwagens.

Dit 3-Dimensionaal uitlijnapparaat is geschikt voor alle soorten personen-auto’s en bestelwagens, er is een databank aanwezig met werkelijk duizenden voertuiggegevens zodat er voor iedere auto de originele gegevens voorhanden zijn, ook is er een animatie- hulp programma aanwezig die de monteur laat zien wat er afgesteld kan worden en waar er afgesteld kan worden.

De beste uitlijntechnieken om uw auto als nieuw te laten rijden.

Omdat de techniek van deze John Bean 3D veel verder gaat als de “gewone” uitlijnapparatuur zijn de monteurs van Greve Banden in staat om uw auto weer “als nieuw’ te laten rijden. Zo hebben ze bij Greve Banden niet alleen de allerbeste uitlijnapparatuur, maar zijn de speciaal opgeleide monteurs ook in staat om de allerlaatste uitlijntechnieken in de praktijk toe te passen.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact