0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Bandenservice Partytent verhuur Westland

Banden gemonteerd, auto's uitgelijnd en gebalanceerd

Meneer Gräper uit Naaldwijk had al enige tijd last van een onevenwichtige auto. Tot hij langs Greve Banden reed. Ons bedrijf was niet alleen bij hem in de buurt, maar hij merkte ook op dat het pand een professionele uitstraling had. Hij besloot toen om zowel zijn privé auto als bedrijfswagen langs te brengen om deze eens goed onder handen te laten nemen.

Goede service en echt vakmanschap

De auto’s werden uitgelijnd en de banden werden gebalanceerd. Ook werden er nieuwe banden onder gezet. Partytent verhuur Westland beschikt nu weer over een zo goed als nieuwe bedrijfswagen, en ook de privé auto is weer in topconditie. Dit alles gebeurde volgens dhr. Gräper met een uitstekende service en echt vakmanschap.

Uw bedrijfswagen laten uitlijnen?

Bandenspecialist Greve Banden helpt u met het uitlijnen van uw auto en het balanceren van de banden. Voor elke klus staan onze vakspecialisten voor u klaar. Maak snel een afspraak via onderstaand formulier of bel: 0174 - 51 00 01.

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact