0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

BMW banden

Beter, sneller en veiliger de weg op

Het contact tussen uw BMW en het asfalt heeft een oppervlakte van slechts 4 ansichtkaarten. Daarom is het van belang dat u uw auto van de juiste banden voorziet voor een optimaal rijcomfort en grip op de weg. De originele BMW banden bieden uiteraard de beste basis voor alle soorten rijomstandigheden die u dagelijks tegen kunt komen. En of u nu zomer- of winterbanden nodig heeft, BMW banden bieden altijd de maximale veiligheid zonder dat u in hoeft te leveren op sportiviteit.

Uitvoerig getest

Uitvoerig getest op kwaliteit, grip en duurzaamheid. BMW banden die deze tests met succes doorstaan krijgen een stermarkering. Zo herkent u er niet alleen aan dat het een originele BMW band betreft, maar bent u er bovendien zeker van dat u zorgeloos de weg op kan.

BMW zomerbanden

In de zomerperiode is het asfalt van autowegen op zijn warmst. Hevige regenbuien zijn daarnaast ook zeer kenmerkend voor deze periode van het jaar. Ze belemmeren niet alleen uw zicht op de weg, het zorgt ook een vermindering van uw grip. Bij Greve Banden kunt u daarom terecht voor de zeer uitgebreide collectie zomerbanden die bij uw BMW auto passen. Zo heeft u uw auto tijdens de zomer altijd onder controle én bent u er zeker van dat uw nieuwe banden aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. 

BMW winterbanden

Tijdens de herfst en winter wordt het pas echt gevaarlijk op de weg. Regenbuien, vallende bladeren, sneeuw en ijzel zorgen voor spekgladde wegen. Het verkrijgen van grip is in deze periode zeer lastig en zorgt voor gevaarlijke situaties op de weg. BMW biedt voor de winter een compleet bandenprogramma die zorgt voor perfecte grip én voor kortere remwegen. Deze banden zijn perfect op uw BMW afgestemd en voeren water en ijs beter af dan reguliere banden.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw BMW langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van BMW banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact