0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Citroën banden

De juiste banden voor de perfecte wegligging

Ieder seizoen vraagt om een specifieke band die toegesneden is op de weersomstandigheden. Citroën begrijpt dat als geen ander en heeft daarom een compleet bandenpakket van verschillende merken samengesteld. Voor ieder budget is er wel iets verkrijgbaar. Winterbanden hebben uiteraard een ander profiel dan zomerbanden. Daarnaast is ook de samenstelling van het rubber anders. Dit heeft weer zijn weerslag op de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Met de juiste banden voor uw Citroën geniet u van meer rijcomfort én gaat u met een gerust gevoel de weg op.

Citroën zomerbanden

Hoewel we in Nederland regenachtige zomers hebben is het van belang om bij hogere temperaturen op zomerbanden te rijden. U heeft niet alleen meer grip maar u bespaart ook geld. Wanneer u tijdens de zomer doorrijdt op winterbanden kan u tot 20% hogere slijtage ondervinden en verbruikt uw auto tot 5% meer brandstof. Kies daarom altijd voor Citroën zomerbanden. Uw winterbanden kunt u vanzelfsprekend in ons bandenhotel op laten slaan.

Winterbanden voor iedere Citroën

Koude wintermaanden vragen om andere banden. Bij lagere, winterse temperaturen wordt het rubber zachter zodat zomerbanden onder deze omstandigheden grip verliezen. De rubbersamenstelling van Citroën winterbanden is zachter dan de zomerbanden en hebben een heel ander profiel. Zo kunt u ook met een pak sneeuw voor de deur de weg op. Wij hebben voor ieder model Citroën de juiste winterbanden op voorraad.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Citroën langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Citroën banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

De beste banden voor uw Citroën

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact