0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Firestone Banden

Banden van topkwaliteit en duurzaamheid

Firestone is een Amerikaanse bandenfabrikant die al ruim 100 jaar ervaring heeft met het produceren van banden. Banden van Firestone staan bekend om de zeer hoge kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Met deze banden weet u zeker dat u veilig de weg op kan.

De achtergrond van Firestone

In 1900 werd Firestone door Harvey Firestone opgericht en begon het met produceren van luchtbanden voor personenvoertuigen. Door zijn vriendschap met Henry Ford werd Firestone de officiële bandenleverancier van het automerk Ford. In 1988 werd Firestone verkocht aan het Japanse bandenmerk Bridgestone. Naast het leveren van banden aan gewone auto’s, begaf het merk zich ook in de racesport. Het bedrijf maakte banden voor de Formule 1, Indycars en de motorsport.

Firestone banden voor iedereen

Firestone maakt naast banden voor personenauto’s ook banden voor vrachtwagens, landbouwwagens en motoren. Deze banden zijn met uiterste zorg geproduceerd en kennen evenals de autobanden een lange duurzaamheid en veiligheid.

Topkwaliteit en veilig

Alleen het beste is goed genoeg voor Firestone. Zo worden de banden van de beste materialen gemaakt en ondergaan zij uitvoerige tests om u veiligheid en topkwaliteit te garanderen. Firestone is dan ook niet voor niets zo enorm groot geworden.

Firestone

Opgericht: 1900
Oprichter: Harvey Firestone
Gevestigd: Nashville, Tennessee, Amerika
Eigenaar: Bridgestone

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact