0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Ford banden

In samenwerking met vooruitstrevende bandenfabrikanten

De banden die onder uw Ford zijn gemonteerd zijn uw enige contact met de weg. En omdat het raakvlak van een band slechts zo groot als uw hand is, is het zeer belangrijk dat uw Ford auto altijd over de juiste set banden beschikt. De expertise van Greve Banden garandeert u en uw Ford altijd de juiste bandenkeuze.

Veilig de weg op met Ford banden

Ford werkt nauw samen met vooruitstrevende bandenfabrikanten om hoog presterende banden te kunnen leveren die voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidsstandaards. Zo ben u zeker van optimale wegprestaties in iedere weersomstandigheid.

Ford bandentypen

Uw bandenkeuze is van invloed op de prestaties en de veiligheid van uw auto. Daarom kunt u bij Greve Banden kiezen uit verschillende banden en bandentypen die door Ford uiterst zorgvuldig zijn geselecteerd. Voor seizoenen waar de temperatuur gemiddeld onder de 7 graden ligt zijn winterbanden de beste keus terwijl u ook voor banden kunt kiezen die voor alle seizoenen geschikt zijn. Neem contact op en laat u informeren door onze bandenadviseurs.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Ford langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Ford banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact