0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen. Zowel in de gemeente Westland als in heel de provincie Zuid-Holland hebben de meeste kiezers hun stem én de hoogste waardering gegeven! Dankzij het hoge gemiddelde eindcijfer van 9,31 werd naast de regioprijzen voor beste bandenspecialist ook nog een Gold Award verdiend.

Fantastische uitslag

“Het is natuurlijk fantastisch om te zien dat onze klanten ons zo waarderen. Een mooi compliment voor onze medewerkers die elke dag weer hard werken om onze klanten van de beste kwaliteit en service te voorzien.” vindt onze directeur Wilco Greve. “Zeker met ons aanstaande 10-jarig jubileum op 1 februari is dit een mooie opsteker.”

Over de Nationale Auto Awards

De Nationale Auto Awards wil de uitblinkers in de autobranche het podium geven dat zij verdienen. 6 weken lang kon er op genomineerde bedrijven gestemd worden in maar liefst 14 categorieën. Op het afsluitende Auto Award Festival op 20 januari zijn alle winnaars feestelijk gehuldigd.

Benieuwd waarom wij gewonnen hebben?

Greve Banden is dé full-service bandenspecialist van het Westland. Door jarenlange ervaring beschikken wij over alle knowhow in elke tak van de bandenbranche. Benieuwd hoe wij ons werk doen?

Maak kennis met Greve Banden

Vraag het aan de bandenspecialist in het Westland

Direct contact

Greve Banden helpt u snel en vakkundig. Voor de zakelijke markt zijn we zelfs 24/7 bereikbaar. Ook bij bandenpech onderweg!

0174 - 51 00 01 maak een afspraak

Wij blijven open tijdens de lockdown

Ook nu veel bedrijven dicht moeten, mag Greve Banden als bandenspecialist openblijven om u veilig te laten rijden. U bent en blijft van harte welkom voor uw bandenwissel of -reparatie!

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact