0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Greve Banden wint MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2015

Jury kiest unaniem voor Greve Banden

Greve Banden uit De Lier is op 26 november 2015 de grote winnaar geworden van de 9e editie van de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Daarnaast wonnen wij ook de deelprijs voor Marketing & Communicatie. Wij zijn erg trots op deze prijzen en zien dit als een erkenning voor het harde werk van ons team.

Prijs voor marketing en communicatie

Allereerst werd de ‘Marketing en communicatie’ prijs uitgereikt. Volgens de jury was het zeer bewonderingswaardig hoe Greve Banden zijn bedrijf heeft neergezet. Wilco Greve heeft de verhuizing van Maasdijk naar De Lier voortvarend aangepakt. Binnen 6 maanden stond er een gloednieuw pand dat zelfs 2 keer zo groot is geworden. Het profiel van het bedrijf is helder. Het is een prachtig gebouw, met een mooie zichtlocatie en een zeer heldere aanduiding. Het groene logo spat er vanaf, aldus de jury. Het logo is niet alleen duidelijk te zien op de gevel, maar wordt overal doorgevoerd. Van binnen en buiten is de groene ‘Greve Banden stijl’ consequent doorgevoerd. Wilco heeft alles zelf bedacht en uitgevoerd en daar heeft de jury bewondering voor.

De absolute winnaar van de avond

Unaniem heeft de jury besloten dat Greve Banden de overall winnaar is. Wilco Greve is dé ondernemer van 2015. Het full-service bandenbedrijf gevestigd in een hypermodern pand in De Lier beschikt over alle know-how in elke tak van de bandenbranche. De jury werd geraakt door de passie, lef, bevlogenheid en het ondernemerschap van het bedrijf. Sinds de oprichting in 2010 zijn zij zich continu blijven ontwikkelen. Je merkt de bevlogenheid van de medewerkers. Het is duidelijk hoe het bedrijf zich wil positioneren: een kwaliteitsbedrijf gericht op service. Die servicegerichtheid maakt het bedrijf onderscheidend.

Indrukwekkende en hypermoderne werkplaats

In de gloednieuwe en sfeervolle ontvangstruimte zie je dit o.a. terugkomen. Klanten kunnen, terwijl er in de ruimte ernaast hard gewerkt wordt, onder het genot van een kopje koffie ontspannen, televisie kijken, hun telefoon opladen en lezen in de loungehoek. De uitstraling van het bedrijf is indrukwekkend te noemen. Zo clean en fris, alles klopt. De jury vindt het mooi om te zien dat de ondernemer zoveel energie steekt in een werknemer met een afstand op de arbeidsmarkt. In een kleinere onderneming is het juist knap dat er zoveel energie wordt gestopt in iemand die echt van waarde is voor het bedrijf. Dat het dan ook lukt om zo iemand daadwerkelijk succesvol te laten zijn, maakt indruk op de jury. Op punten als ‘Visie’ en prestaties op het gebied van ‘Marketing en Communicatie’ scoort Greve Banden zelfs bovengemiddeld. Daarnaast onderscheiden zij zich in hun branche en blijven zij zoeken naar nieuwe markten.

Bekijk hier de uitreiking

Samen tegen de verspreiding van corona

Ondanks alles blijft u van harte welkom bij Greve Banden! Echter, om verdere verspreiding tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen om de verspreiding tegen te gaan.

Bekijk onze maatregelen

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact