0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

GT Radial Banden

Betrouwbare banden van topkwaliteit

GT Radial is één van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. De fabrikant biedt een zeer groot aanbod banden voor personenauto’s, vrachtwagens, bestelwagens en bussen. Dankzij de zeer ervaren Research & Development afdeling kan GT Radial blijven innoveren en zijn producten nog beter maken.

Banden van de hoogste kwaliteit

GT Radial is volledig toegewijd aan het produceren van banden van de hoogste kwaliteit en zorgt dat deze banden een uitgebreide kwaliteitscontrole doorlopen. Hierdoor heeft GT Radial een aantal ISO oorkondes verkregen voor de vijf belangrijkste onderdelen en kan het u veilige banden van de hoogste kwaliteit garanderen.

Een betrouwbaar merk

Banden van GT Radial worden steeds vaker standaard geleverd bij auto’s. Zo maken bijvoorbeeld Fiat, General Motors en Mercedes-Benz gebruik van deze banden. Daarnaast heeft het bedrijf al verschillende prijzen gewonnen zoals die van leverancier van het jaar en meest opvallende leverancier. De banden voldoen bovendien aan de hoogste EU-veiligheidseisen.

Uitvoerig getest

Om kwaliteit te garanderen onderwerpt GT Radial zijn banden aan zware tests. De banden worden na iedere stap in de productie uitvoerig nagekeken op fouten zodat deze tijdens de productie nog verholpen kunnen worden. Zo weet u dat u met banden van GT Radial altijd veilig zit.

GT Radial

Banden van GT Radial worden aan de meest uitvoerige en zwaarste tests onderworpen. Iedere band krijgt een unieke code mee waardoor GT Radial bij fouten u snel van een oplossing kan voorzien.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact