0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Jaguar banden

Prestatieverhogend

Als het op banden aankomt is men bij Jaguar altijd extra alert. Alleen de beste banden die de zwaarste tests doorstaan zijn goed genoeg. In samenwerking met grote bandenfabrikanten zijn er voor uw Jaguar auto verschillende bandencollecties samengesteld, bestaande uit unieke en geavanceerde Jaguar banden voor de best mogelijke prestaties.

Uitgebreid getest

De door Jaguar geselecteerde banden worden op verschillende circuits, ondergronden én in verschillende weersomstandigheden over de gehele wereld getest. Alle elementen moeten namelijk in balans zijn, zoals grip op de weg, handeling op natte en droge wegen, stabiliteit bij hoge en lage snelheden, rijcomfort, duurzaamheid en brandstofverbruik.

Goed voorbereid

Met de uitgebreide bandencollectie van Jaguar gaat u altijd goed voorbereid de weg op. Tijdens de hete zomermaanden bieden de Jaguar zomerbanden een prettig rijcomfort. De winterbanden zorgen dat u in de gladde en natte wintermaanden geniet van een perfecte grip. En wilt u het hele jaar door zorgeloos autorijden? Voorzie u Jaguar dan van all season banden. 

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Jaguar langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Jaguar banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact