0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Kia banden

Veilige banden voor ieder model en budget

Banden voor uw Kia zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je kiezen tussen smalle en brede banden én banden van A-merken en B-merken. Greve Banden beschikt over een compleet assortiment aan Kia banden voor ieder model. Een veilige en comfortabele rit is dus altijd een garantie.

Duurzaam en uitvoerig getest

In samenwerking met de bandenfabrikanten is Kia constant bezig met het verbeteren van de rijveiligheid van haar auto’s. Daarom worden alleen de beste banden na uitvoerige testen in het assortiment opgenomen.

Kia zomerbanden en all season banden

Bij hoge temperaturen is het van belang dat u banden onder uw auto heeft die hier tegen bestand zijn. Kia zomerbanden bieden hierbij uitkomst. En wilt u het gehele jaar van een goede wegligging profiteren? Laat dan Kia all season banden onder uw auto monteren. Want of het nu glad is na een stevige regenbui of juist uiterst droog bij een hoge temperatuur, deze banden bieden u onder iedere omstandigheid grip.

Kia winterbanden

Rijden zonder winterbanden maakt het nemen van bochten of het wegrijden bij stoplichten tijdens gladde omstandigheden niet eenvoudig. Voor mensen die ook tijdens de winter op zoek zijn naar net dat extra stukje veiligheid heeft Kia een groot assortiment winterbanden in vrijwel iedere prijsklasse. Want veiligheid is voor iedereen van belang.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Kia langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Kia banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact