0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Land Rover banden

Veilig en comfortabel

Bij Greve Banden kunt u terecht voor originele Land Rover banden. Deze banden zijn in samenwerking met bekende bandenfabrikanten specifiek voor uw Land Rover ontworpen en bieden daarom talloze voordelen. Ze zijn veiliger en verlengen ook de levensduur van uw auto. 

Land Rover winterbanden

Ook een Land Rover heeft tijdens de winter een steuntje in de rug nodig. Bij temperaturen onder 7 °C presteren de speciaal ontwikkelde winterbanden namelijk aanzienlijk beter dan gewone banden. Zo bent u niet alleen verzekerd van extra grip op die ene gladde heuvel, maar profiteert u ook direct van de veiligheid die deze Land Rover banden met zich meebrengen. Zo kunt u in de barre wintermaanden toch nog genieten van een mooie tocht door de sneeuw.

Land Rover all season banden

Wilt u liever het hele jaar profiteren van een goede wegligging? Kies dan voor Land Rover all season banden. Dankzij de unieke samenstelling van verschillende rubbersoorten heeft u bij een warm of glad wegdek altijd voldoende grip. Daarnaast bespaart u ook flink op de kosten. U hoeft namelijk niet meer apart een set zomer- en winterbanden aan te schaffen!

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Land Rover langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Land Rover banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact