0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Mercedes banden

Is uw Mercedes al startklaar?

Het is tijd om uw Mercedes klaar te maken. Klaar voor een toekomst vol rijplezier. Het komt daarbij aan op de juiste bandenset die u de optimale grip geeft. Bij Greve Banden kunt u uiteraard terecht voor de originele Mercedes banden, voor zomer en winter.

Mercedes winterbanden

Om u tijdens de barre wintermaanden zo goed mogelijk op weg te helpen heeft Mercedes een compleet aanbod winterbanden samengesteld. Deze banden zijn qua techniek en design perfect afgestemd op verschillende Mercedes modellen zodat u goed voorbereid bent op alle weersomstandigheden. Dankzij de speciale rubbersamenstelling verharden de banden bij vrieskou niet en zorgt het ervoor dat de rijstabiliteit wordt behouden.

Streng getest

Als u Mercedes rijdt gaat u voor de best mogelijke prestaties. In samenwerking met bekende bandenfabrikanten onderwerpt Mercedes haar bandenprogramma dan ook aan een uiterst strenge test waarin banden op punten als slijtage, waterafvoer en grip beoordeelt worden. Met een originele set Mercedes banden kunt u dus genieten van totale controle op de weg.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Mercedes langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Mercedes banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact