0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Nissan banden

Veilige autobanden voor ieder Nissan model

Wanneer heeft u voor het laatst de banden van uw auto gecontroleerd? Het controleren en onderhouden van autobanden is niet alleen eenvoudig, maar ook van essentieel belang. Want met banden in topconditie rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, u bespaart ook flink op de brandstofkosten en voorkomt schade aan uw wielen. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Greve Banden voor een uitgebreide bandencontrole.

Nissan banden van bekende merken

Veiligheid staat bij Nissan hoog in het vaandel. Daarom werkt het met bekende A-merken zoals Michelin, Goodyear en Continental samen om tot de meest veilige en duurzame banden te komen. Dankzij ons grote assortiment Nissan banden kunt u van vrijwel ieder merk de voor uw Nissan geschikte set selecteren. Van Nissan Micra tot Nissan Qashqai en X-Trail. 

Nissan banden voor ieder weerstype

Greve Banden is erkend dealer van Nissan banden. Wij leveren banden die door Nissan zorgvuldig zijn geselecteerd en voor ieder Nissan model te leveren zijn. Bovendien leveren wij niet alleen Nissan zomerbanden, maar ook de winterbanden en all season banden. Zo kunt u het gehele jaar door onder de zwaarste omstandigheden veilig de weg op.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Nissan langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Nissan banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact