0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Opel banden

Altijd in topconditie op weg

De wegligging en daarmee ook de veiligheid van uw Opel valt of staat met het contact die het met de weg heeft en met de conditie van uw autobanden. Goede banden zijn dus absoluut van levensbelang om te genieten van optimaal rijcomfort.

Erkend leverancier

Greve Banden is erkend leverancier van Opel banden. Wij leveren banden voor ieder seizoen van alle gerenommeerde bandenmerken. Deze banden zijn door Opel uitvoerig getest op veiligheid en duurzaamheid zodat u 365 dagen per jaar veilig de weg op kunt.

Opel winterbanden

Onder de 7 graden Celsius wordt het pas echt gevaarlijk op de weg. Sneeuw en ijzel testen niet alleen uw rijvaardigheid, maar ook de grip van uw banden. Om veilig uw weg te vervolgen tijdens de barre wintermaanden kunt u bij Greve Banden terecht voor de door Opel geselecteerde Opel winterbanden. Heeft u nog zomerbanden onder uw auto? Tijdens de wintermaanden kunt u de zomerbanden van uw Opel gewoon bij ons laten opslaan.

Gericht advies

Greve Banden is erkend leverancier van Opel banden. Wij kunnen alle banden van gerenommeerde merken bieden die perfect op uw Opel aansluiten. Neem voor gericht advies contact op via het reactieformulier of bel naar 0174 – 51 00 01.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact