0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Peugeot banden

Ervaar maximale grip in iedere situatie

Waar en met welk type Peugeot u ook rijdt, in iedere situatie wilt u maximale grip ervaren. Want of u nu uw kinderen tijdens een sneeuwbui naar school brengt of u op weg bent naar uw vakantiebestemming, u moet er vanuit kunnen gaan dat u veilig van A naar B kunt. Peugeot begrijpt dit en selecteert daarom alleen banden van merken die de beste prestaties kunnen leveren in iedere situatie.

Veilige en brandstofbesparende banden

Om u die maximale grip te kunnen laten ervaren werkt Peugeot samen met grote bandenfabrikanten zoals Continental en Michelin om de banden uitvoerig te testen. Hierbij wordt onder meer gekeken naar veiligheid en duurzaamheid. Zo gaat u niet alleen met een veiliger gevoel de weg op, maar zult u ook merken dat u aanzienlijk meer op uw brandstofkosten zult besparen.

Peugeot winterbanden

Als de temperatuur onder de 7 graden zakt dienen zomerbanden vervangen te worden voor winterbanden. Want alleen winterbanden hebben in de koude wintermaanden grip op de weg en leveren dus ook een stuk meer veiligheid. Bij ons kunt u daarom terecht voor het complete aanbod Peugeot winterbanden. Want net als Peugeot nemen ook wij veiligheid en grip uiterst serieus.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Peugeot langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Peugeot banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact