0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Porsche banden

Onder de meest uiteenlopende omstandigheden getest

Als één van de weinige autofabrikanten focust zich erg op het constant doorontwikkelen en keuren van zijn bandencollectie. Door regelmatig de zomer- en winterbanden onder de loep te nemen is Porsche iedere keer weer in staat de best mogelijke autobanden voor uw Porsche te leveren. 

Klassieke modellen en youngtimers

Ook voor liefhebbers van de klassieke Porsche modellen en de zogeheten youngtimers heeft Porsche een collectie bandensets ontwikkeld. In totaal heeft Porsche voor deze modellen zo’n 150 verschillende en unieke bandensets onder de meest uiteenlopende omstandigheden getest. Zo kunt u ook met uw oude vertrouwde Porsche veilig van een mooie rit genieten.

Porsche winterbanden

Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius raden wij u natuurlijk Porsche winterbanden aan. Dankzij hun specifieke profiel en unieke rubbersamenstelling zorgen deze Porsche banden voor aanzienlijk meer grip op natte en gladde wegen dan reguliere autobanden.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Porsche langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Porsche banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact