0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Renault banden

Veilige banden voor iedere Renault in ieder type weer

Om brandstof te besparen en te genieten van een perfecte wegligging is de keuze voor een band zeer belangrijk. De hardheid, samenstelling van het rubber en de hoeveelheid profiel spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast kan de rolweerstand van de banden bepalend zijn voor het geluidsniveau die de banden tijdens het rijden produceren Renault heeft daarom uitsluitend banden geselecteerd van topmerken die topprestaties kunnen leveren. Zo kunt u altijd en overal veilig op weg.

Renault zomerbanden

Om ook tijdens de warme zomermaanden topprestaties te kunnen bieden beschikken de door Renault geselecteerde zomerbanden over stevig en hard rubber. De warmte van het asfalt zorgt namelijk dat het rubber opwarmer en zachter wordt. Door de banden tegen deze hitte bestendig te maken profiteert u van een betere grip en acceleratie.

Renault winterbanden

Is de R weer in de maand en zijn de temperaturen onder de 7 graden gezakt? Stap dan over op de winterbanden van Renault. Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en een verbeterde wegligging tijdens harde regenbuien, sneeuw en ook ijzel. De door Renault geselecteerde banden zijn bij ons zowel los als in set verkrijgbaar.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Renault langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Renault banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact