0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Sava Banden

Banden met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Sava is een grote bandenfabrikant uit Midden-Europa die een zeer groot aanbod banden biedt voor personenauto’s, SUV’s, bedrijfswagens en vrachtwagens. Het Sloveense bedrijf heeft veel fabrieken door heel Europa maar heeft zijn hoofdvestiging in Slovenië staan. In deze hoofdvestiging vindt de productie plaats van high perfomance zomer- en winterbanden voor personenauto’s.

De geschiedenis van Sava banden

Bandenfabrikant Sava is een Sloveens bedrijf die al meer dan 85 jaar ervaring heeft in het produceren en ontwerpen van hoogwaardige rubberproducten voor voertuigen. In 1997 kocht Goodyear gedeeltelijk de Sava-bandenafdeling waarna de afdeling in 2004 in zijn geheel werd overgenomen. Dankzij de overname zijn banden van Sava een waar verkoopsucces geworden in Europa.

Kwaliteit voorop

Banden van Sava worden zeer gewaardeerd door automobilisten dankzij het unieke profiel, het beperkte geluidsniveau en de zeer sterke weerstand tegen aquaplaning. Sava is synoniem van high performance autobanden op elk type weg en onder alle omstandigheden.

Hoge kwaliteit tegen goede prijs

Banden van Sava staan naast kwaliteit bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tegen een goede prijs bent u verzekerd van uitstekende banden die aan strenge veiligheidseisen voldoen. U kunt dus zonder enige zorgen veilig de weg op met banden van Sava.

Sava

Oprichting: 1920
Oprichters: Franc Šumi, Peter Šumi, Alojz Pirc, Jožko Veber
Gevestigd: Kranj, Slovenië
Eigenaar: Goodyear

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact