0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Toyota banden

Een garantie voor veiligheid

De juiste set banden onder uw auto zijn van levensbelang voor uw veiligheid op de weg. Bespaar daarom niet op uw veiligheid en voorzie uw Toyota auto van banden die door Toyota zelf gekeurd zijn. Want een goede band is iets heel anders dan een willekeurige autoband.

Optimaal rijcomfort

Het aanrakingsoppervlak tussen een band en het wegdek is niet groter dan een mensenhand. De vier Toyota banden dragen niet alleen het gewicht van uw auto en passagiers, maar brengen ook alle krachten in en rondom het voertuig over. Hierbij moet u denken aan optrekken, remmen en dwarskrachten in bochten. Bij Greve Banden kunt u daarom terecht voor de door Toyota geselecteerde banden. Een perfecte wegligging en rijcomfort zijn daarmee een garantie.

Toyota banden voor ieder seizoen

Moeten de banden van uw Toyota vervangen worden? Als erkend dealer leveren wij voor ieder Toyota model de juiste set hoogwaardige banden. Zo kunt u bij ons terecht voor deskundig advies en de verschillende soorten banden. Want onder de 7°C geven winterbanden bijvoorbeeld meer grip dan zomerbanden. Uiteraard leveren wij ook all season Toyota banden waarmee u in iedere weersomstandigheid veilig de weg op kunt.

Gericht advies

Greve Banden is erkend leverancier van Toyota banden. Wij kunnen alle banden van gerenommeerde merken bieden die perfect op uw Toyota aansluiten. Neem voor gericht advies contact op via het reactieformulier of bel naar 0174 – 51 00 01.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact