0174 - 51 00 01 Offerte  Vacatures

Volvo banden

De kracht van combineren

Het weer in Nederland is iedere dag een verassing. Het is daarom belangrijk dat uw banden in goede conditie verkeren zodat u het gehele jaar door van een perfect rijcomfort kunt genieten. Bij Greve Banden kunt u met iedere Volvo terecht voor het uitgebreide assortiment Volvo banden. Zo bent u op ieder seizoen optimaal voorbereid.

Volvo winterbanden

Volvo is expert op het gebied van winterveiligheid, ieder model kennen zij van binnen en van buiten. Daarom heeft het automerk nauw samengewerkt met bedrijven als Continental, Pirelli en Nokian om uw hoogwaardige premium winterbanden te kunnen bieden. Zo haalt u het beste uit uw Volvo én kunt u genieten van de mooie ritten die u tijdens de koude wintermaanden maakt.

Welke band is voor u geschikt?

Iedere band kenmerkt zich door zijn unieke basisconstructie, afmetingen, het loopvlak en de samenstelling van het rubber. Deze combinatie geeft iedere band een persoonlijke tint ten opzichte van andere banden. Met Volvo banden kunt u bepalen welke eigenschappen leidend zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een milieuband met een lage rolweerstand of voor een hoogwaardige band die het water bij een regenbui perfect afvoert.

Gericht advies

Het kiezen van de juiste autoband kan een lastige opgave zijn. Kom daarom geheel vrijblijvend met uw Volvo langs bij Greve Banden. Onze ervaren monteurs voorzien uw auto graag van Volvo banden die perfect aansluiten op het model die u rijdt.

Greve Banden winnaar 3 Auto Awards

Greve Banden heeft in de categorie Bandenspecialisten maar liefst 3 Auto Awards gewonnen!

Benieuwd waarin?

Uw bandenspecialist in het Westland.
0174 - 51 00 01 contact